Bonus Program Flyselskap

Dette er KLM Delft Blue-hus

KLM Delf houses

Bygg din egen KLM Delft Blue-by med de ikoniske miniatyrhusene fra flyselskapet KLM.

Siden 1950-tallet har KLM tilbudt alle World Business Class-passasjerer en unik gave: et KLM Delft Blue-miniatyr av et tradisjonelt nederlandsk hus, fylt med nederlandsk gin, også kalt Genever.

Hvert av dem viser en ekte nederlandsk bygning. Hver 7. oktober feirer KLM bursdagen vår ved å presentere et nytt hus.  I løpet av årene har miniatyrhusene blitt samleobjekter og ført til livlig handel blant passasjerer.

KLMs miniatyrhus #100: Huis ten Bosch-palasset

Til feiringen av selskapet 99-årsjubileum i 2018, har vi lagt til et nytt hus til KLM-miniatyrhusene: De Witte Os.

De Witte Os er et fenomen i den frisiske byen, Joure. I denne butikken la kjøpmann, Egbert Douwe, grunnlaget for dagens velkjente Egbert Douwe-merkevare. Men dette skjedde ikke uten kamp. De Witte Os tjener i dag som et museum, og er en del av Museum Joure. De restaurerte den historiske bygningen til det den en gang var: en elsket dagligvarebutikk.

 

KLM Delft Blue Houses-appen

Dersom du har en iPhone, iPad eller Android-telefon, kan du holde oversikt over samlingen din. Last ned appen vår for å se en liste over alle Delft Blue-hus som har blitt laget. Du vil med en gang se alle miniatyrene du allerede har i samlingen din. Og du kan se på dem du ønsker deg på din neste reise på vår World Business Class.

Om KLM

I 100 år har KLM Royal Dutch Airlines vært en pioner innenfor flyindustrien, og er i dag verdens eldste kommersielle flyselskap. I 2018 fløy KLM 34,2 millioner passasjerer, og selskapet flyr med en moderne flyflåte direkte til 166 destinasjoner fra Amsterdam. KLM-konsernet består av KLM Cityhopper, Transavia og Martinair. KLM står også for omtrent halvparten av innkjøpene av biodrivstoff på markedet, og var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise. KLM har i 15 år vært topprangerte av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak.