Flyselskap

Qatar Airways blir Gulfstream G700 lanseringskunde

Gulfstream G700 lanseringskunde

 

Gulfstream Aerospace Corp. har kunngjort at Qatar Airways blir lanseringskunde for Gulfstream G700.

Gulfstream G700TM skal benyttes av charter-selskapet Qatar Executive. Det nye flyet bringer en enestående kombinasjon av ytelse, teknologi og kabinstørrelse til Qatar Executives flåte.

Qatar Executive viste sin tillit til Gulfstream da de forpliktet seg som internasjonal lanseringskunde for G500, som er drift sammen med G650ER,

Vi er takknemlige for at Qatar Airways har valgt å fortsette å rendyrke en Gulfstream-flåte med vårt nye flaggskip G700. Vi ser frem til kundene deres som reiser i største komfort på den største business-jeten i bransjen.

Mark Burns, CEO & President, Gulfstream.

Qatar Executives nyeste avtale med Gulfstream omfatter kjøp av 10 G700-fly. Det kommer i tillegg til deres nylig annonserte ordre om den helt nye Gulfstream G500TM og høytytende G650ERTM-fly.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Gulfstream G700 lanseringskunde

Elleve Gulfstream-fly er for tiden i tjeneste hos Qatar Executive, inkludert seks G650ER og fem G500. Charter-selskapet er verdens største kommersielle operatør av G650ER og den første kommersielle charter-operatøren av G500.

Vi er glade for å være lanseringskunde for G700, det største business-jeten i bransjen. Vi gleder oss til at flyet blir del av flåten vår. Qatar Executives kunder har ekstremt høye forventninger, og dette flyet vil hjelpe oss å oppfylle deres krav ved å levere uovertruffen ytelse som kompletterer vår fortreffelighet innen kundeservice.

Akbar Al Baker, konsernsjef i Qatar Airways

Gulfstream introduserte G700 i dag som bransjens nye flaggskip. Den kan skryte av den største kabinen i en business-jet og kan fly lenger, raskere enn noen annen konkurrent i business-jet segmentet. Drevet av to Rolls-Royce Pearl 700-motorer kan G700 fly 7.500 nautiske mil / 13.890 kilometer på Mach 0.85 eller 6.400 nm / 11.853 km på Mach 0.90. Den har Gulfstream Symmetry Flight DeckTM med aktive kontrollpaneler og den mest omfattende bruken av berøringsskjermteknologi i bransjen.

G700-kabinen er også uten sidestykke, og tilbyr et ekstra stort ultra-galley med salong eller crew-rom, opptil fem oppholdsrom og et stort, skreddersydd hovedsoverom med eget bad. Flyet har også et helt nytt Gulfstream-utviklet revolusjonerende lyssystem som virkelig etterligner døgnrytmer. Sammen med 20 panoramavinduer og Gulfstream kabinmiljø med 100 prosent frisk luft, lav kabinhøyde og lavt lydnivå, fremmer G700 velvære under flyvningen og reduserer den fysiske effekten av å reise halvveis rundt om i verden sterkt.