Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Emirates lanserer kampanje til varmere strøk

Emirates åpner romjuls

Med Emirates’ nyeste kampanje kan du reise til et utvalg drømmedestinasjoner til reduserte priser. Har du ikke alltid ønsket å utforske Seychellene, Hanoi eller Kuala Lumpur? Emirates lanserer kampanje til varmere strøk.

Temperaturen faller her hjemme. Det er mørkt når vi reiser til jobb, og mørkt når vi drar hjem. Tar du deg ofte i å drømme at du var et sted uten regn, kulde og mørke? Et sted hvor du kjenner varme solstråler kile på huden og hvor tærne er godt begravd i varm, hvit sand? Gjør drøm til virkelighet med Emirates’ kampanje til varmere strøk.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Sol, varme og spennende opplevelser

Hva med å utforske storbyen Dubai? Med Emirates’ daglige avganger fra Gardemoen er du kun noen timer unna endeløse sandstrender, storbyshopping, eksotisk mat og yrende uteliv. Ta en pause fra hverdagen og oppfyll reisedrømmene dine!

Til Dubai starter prisene på 3 889 kr på Economy Class, og 16 999 på Business Class. I Dubai kan du blant annet nyte noe av verdens beste shopping. Reiser du mellom 26. desember og 1. februar kan du også få med deg Dubai Shopping Festival, med eksklusive tilbud på alt fra klær og smykker til elektronikk. Eller hva med å dra til Jumeirah Open Beach? Dubais lengste strand har noe for alle! Enten du vil jogge eller sykle langs promenaden, eller bare nyte solen.

Destinasjon

Economy Class

Destinasjon

Business Class

Dubai

3 889

Dubai

16 999

Muscat

4 999

Muscat

20 999

Colombo

6 309

Colombo

22 999

Maldivene

6 259

Maldivene

20 999

Seychellene

7 099

Seychellene

26 499

Johannesburg

5 299

Johannesburg

21 499

Kuala Lumpur

4 899

Kuala Lumpur

21 999

Singapore

4 909

Singapore

21 999

Bangkok

5 079

Bangkok

18 249

Hanoi

5 769

Hanoi

22 999

Ho Chi Minh

4 959

Ho Chi Minh

19 999

Zanzibar

5 159

Zanzibar

22 799

 

Business Class Kampanje
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Utvid reisen med stopover i Dubai

Drømmer du kanskje om å oppleve enda mer? Med en stopover i Dubai kan du nyte noen dager i den pulserende storbyen, før du drar videre til ditt neste eventyr. Hva med å padle i det krystallklare vannet på Seychellene? Eller kanskje oppleve Batugrottene i Kuala Lumpur? La Emirates ta deg vekk fra regn og kulde – til din drømmedestinasjon.

Gratis dagspass
Stopover i Dubai ? Besøk det store badelandet på Atlantis The Palm.

Booker du reisen mellom 16. og 26. november 2019 kan du nyte reduserte priser til destinasjonene under. Avreise fra 21. november 2019 til 31. mars 2020.*

Emirates lanserer kampanje – Fly Emirates, fly bedre

Fly bedre med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ system, Ice. Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge. Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy class, 40 kg i Business class og 50 kg i First class.

 

*Se Emirates’ nettsider for vilkår og betingelser. Disse er gjeldende for denne kampanjen.