Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Torsdag 5 desember 2019 er jule Trippel Trumf

Torsdag 5 desember 2019 Trippel Trumf Torsdag 8 mai 2019

 

Trippel Trumf torsdag 5 desember 2019, er det igjen tid for å fylle kjøleskap og frys, og du som Trumf-medlem får hele 4 % Trumf-bonus på alt av dagligvarer med Trumf Visa. 

Innimellom lanseres Trippel-Trumf, en kampanje hvor de nevnte NorgesGruppen-butikkene gir tre ganger så mye Trumf-bonus som vanlig. Har du vanlig Trumf-medlemskap får du med andre ord 3 % Trumf-bonus. Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden. Torsdag 5 desember 2019 er en slik dato, så da bør man kjøpe inn alt av julevarer som tåler oppbevaring.

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 50 som gir 675 EuroBonus ekstrapoeng.Trumf og VIA Trumf spar tre ganger Trippel Trumf Torsdag julehandel Trippel Trumf Torsdag 8 mai 2019

I skrivende stund er konverteringsraten 1 Trumf-krone = 10,00 EuroBonus-ekstrapoeng. Var dette en bonus-gulerot eller? Nå kan du sette opp fast konvertering fra på NOK 50 som gir 675 EuroBonus poeng som fast overføring. Det blir fort poeng og flotte reiser av en slik transfer.

For betaling av varene i «Trumf-butikkene» finnes det mange alternativer.

Les hvordan Trumf er linket til EuroBonus i vår guide her.

Betaling av handelen – Trippel Trumf Torsdag 5 desember 2019 i prioritert rekkefølge
kr 100 i velkomstbonus

  1. Shell MasterCard gir 1% trumf-opptjening på alle kjøp. Vi har laget en liten bruker-guide og muligheten til å bestille her.

  2. Trumf Visa – administreres gjennom DNB, og gir 1% ekstra trumf ved bruk hos NorgesGruppen, men kun 0,5% ved bruk andre steder.

De to ovennevnte kortene er gratis i anskaffelse, og tilbys normalt til alle personer over 20 år, med en ryddig privatøkonomi.

Betalingskort linket direkte til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 3 egne co-brandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus Mastercard. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Påskesnadder med Trippel Trumf Trippel Trumf torsdag 9 mai 2019

Opptjen på Trumf netthandel

Trumf samarbeider også med et utvalg nettbutikker som kan gi deg bonus via fordelsportalen ViaTrumf. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn på ViaTrumfs nettside, finne butikken du vil handle hos i oversikten og handle.

Du får større rabatter gjennom ViaTrumf enn ved vanlig dagligvarehandel, eksempelvis opptil 9,5 % EuroBonus hos Asos, 10 % hos BliVakker.no og 2,5 % hos Apple, blant annet.

Om Trumf

Trumf er et lojalitetsprogram som primært lar deg spare bonus når du handler dagligvarer. Fordelsprogrammet har i dag over to millioner brukere som mottar bonus på dagligvarebutikkene Meny, Kiwi, Spar og Joker, blant annet.

Trumf så dagens lys i 1996, og har siden 2007 vært en del av NorgesGruppen. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.