Flyselskap Rutenytt

Norwegian åpner ny rute fra Stavanger til København

Britene vender tilbake Stavanger til København
Pressefoto: Norwegian.

Norwegian åpner en ny rute fra Stavanger til København. Med fire ukentlige avganger er det rikelig med muligheter til å besøke Tivoli i København. Det blir selskapetstredje direkte rute til Norge fra Københavns lufthavn, de to andre går til Oslo og Bergen.

Ruten mellom København og Stavanger får fire ukentlige avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager, noe som gjør den ideell for både helgenreisende og forretningsreisende. Stavanger byr på mange fine opplevelser, inkludert Stavanger domkirke fra 1200-tallet, Norsk oljemuseum og de fargerike husene i handlegaten Øvre Holmegate. Stavanger er sentrum av Norges offshoreindustri, og den nye ruten henvender seg dermed også til forretningsreisende.

Dette er gode nyheter for både norske og danske reisende når vi åpner vår nye rute mellom Stavanger og København i vår. København er et veldig populært reisemål for nordmenn som elsker byens puls og kulturelle tilbud. Danske naturfans kan glede seg over direkte tilgang til det storslåtte landskapet i Sør-Norge, inkludert ikke minst den verdensberømte Preikestolen. Vi ser frem til å ta imot passasjerer om bord i våre moderne og komfortable fly.

Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul, hos Norwegian.

Foto: Pixabay.com

Stavanger til København

Med sine mange turistvennlige områder og attraksjoner, er Danmark et av de landene som nordmenn oftest besøker. København er ikke bare landets hovedstad, men også det mest populære reisemålet. Spredt utover et stort areal bor det her i overkant av 775 000 mennesker, i det som er en både vakker og livlig hovedstad. Byen kan by på alt fra gamle gågater til moderne kulturkvartaler, og ikke minst det verdenskjente tivoliet som ligger i selve hjertet av byen.

 

Mer om ruten

  • Norwegian opererer SVG-CPH-ruten med fire ukentlige avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager.
  • Norwegian har direkteruter fra København til Bergen med fire ukentlige avganger og Oslo-Gardermoen med 41 avganger per uke