Flyselskap Rutenytt

TUI lanserer ny direkterute fra Haugesund til Tyrkia i sommer

Haugesund til Tyrkia

 

Landets mest populære sommerdestinasjon, Antalya, er nå tilgjengelig direkte fra Haugesund Lufthavn. Nå kan du fly fra Haugesund til Tyrkia.

Tyrkia har de siste årene hatt en rekordstor vekst og er blant nordmenns absolutte feriefavoritter. Direkteruten til Antalya har ukentlig avgang og er tilgjengelig fra juni til og med august 2020.

Tyrkia er igjen den store ferievinneren. Med solgaranti og sin uslåelige kombinasjon av høy kvalitet til en rimelig penge så er det ikke rart vi nordmenn elsker denne destinasjonen. Vi har stor tro på at Tyrkia blir populært også blant de reisende fra Haugesund.

Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Tyrkia – En elsket feriedestinasjon

Tall fra TUI viser at Tyrkia er blant de destinasjonene der deres gjester oftest vender tilbake. At Tyrkia er rimelig destinasjon som er lett tilgjengelig, med et velutbygget hotelltilbud og spennende kultur tilskrives mye av suksessen. Med et gjennomsnitt på 30 regnfrie dager i måneden om sommeren, er besøkende også garantert mye sol for pengene.

– Tyrkia er et av våre mest allsidige reisemål, og det finnes noe for alle her. Kundene våre reiser tilbake år etter år, og det gjelder både barnefamilier og voksne. Dette er blant årets sommerdestinasjoner der du får absolutt mest for pengene, sier Aspengren

TUI satser på flere hoteller kun for voksne

Tyrkia er kjent for å være en veldig barnevennlig destinasjon med noen av selskapets mest populære konsepthoteller. Nå utvider TUI porteføljen med flere hoteller som er skreddersydd for voksne som reiser uten barn.

Haugesund til Tyrkia

Belek i Tyrkia er et av Europas største golfreisemål. Det som en gang bare var en liten landsby utenfor Antalya kalles nå med rette for en riviera – med hotell og golfbaner i verdensklasse. Kombinasjonen av førsteklasses golf med sol, bad og luksuriøse bosteder er vanskelig å slå. Les mer om dette populære området her https://www.tui.no/feriereiser/tyrkia/antalyakysten/belek/

Hotellnyheter i Tyrkia for voksne:

TUIs mest populære familiehoteller i Tyrkia:

Fakta om TUIs tilbud i Tyrkia:

  • TUI flyr direkte fra Haugesund til Antalya fra 20. juni til 8. august 2020
  • Beregnet flytid fra Haugesund flyplass: 4 t 15m
  • TUI tilbyr 51 ulike hoteller langs Antalyakysten
  • Reisemål: Alanya, Belek, Kemer, Manavgat, Side, Türkler, Antalya, Avsallar og Okukalar.
  • Priser fra 5.482 per person