Flyselskap SAS EuroBonus

SAS Eurobonus med Radisson Rewards

SAS Eurobonus med Radisson Rewards

 

Nå kan du som er medlem i SAS EuroBonus og Radisson Rewards benytte deg av en gunstig konvertingskurs som tar deg enda raskere til neste bonusreise. Det eneste du må gjøre er å konvertere Radisson Rewards-poengene dine til EuroBonus Ekstrapoeng – automatisk eller manuelt. Opptjen SAS Eurobonus med Radisson Rewards.

Hvis du ikke er medlem i Radisson Rewards ennå, så meld deg inn allerede i dag. For hvert 7. poeng du tjener opp med Radisson Rewards, får du 1 EuroBonus Ekstrapoeng som du kan bruke til alt fra bonusreiser til adgang til lounge og oppgradering om bord.

 

La reisene dine ta deg lenger i 2020. Tjen opptil 150 000 bonuspoeng for alle dine personlige opphold frem til 31. mars 2020, inkludert bonusnatt og opphold betalt for med innløsning av poeng og kontanter.

Jo flere opphold, jo flere bonuspoeng tjener du, så bestill snart. Dette tilbudet gjelder ved alle Radisson Collection-, Radisson Blu-, Radisson-, Radisson RED-, Park Plaza-, Park Inn by Radisson- og Country Inn & Suites by Radisson-hoteller over hele verden.

SAS Eurobonus med Radisson Rewards

Ikke medlem? Bli med nå for å dra nytte av dette og mange andre eksklusive tilbud bare for medlemmer.

Vilkår SAS Eurobonus med Radisson Rewards

Kvalifiserende medlemmer vil opptjene bonuspoeng basert på antallet kvalifiserende opphold som fullføres ved deltakende eiendommer i kampanjeperioden. Maks bonus er 150 000 bonuspoeng totalt («Kampanjebonus»). Bonuspoeng vil krediteres medlemmets konto gjennom hele kampanjeperioden, når standardpoeng godskrives, vanligvis 5-10 virkedager etter gjennomføring av det kvalifiserende oppholdet.

  • Gjennomfør to (2) opphold, tjen 5000 bonuspoeng når det andre kvalifiserende oppholdet er gjennomført.
  • Gjennomfør tre (3) opphold, tjen 10 000 ekstra bonuspoeng (totalt 15 000 bonuspoeng) når det tredje kvalifiserende oppholdet er gjennomført.
  • Gjennomfør fem (5) opphold, tjen 15 000 ekstra bonuspoeng (totalt 30 000 bonuspoeng) når det femte kvalifiserende oppholdet er gjennomført.
  • Gjennomfør (10) opphold, tjen 45 000 ekstra bonuspoeng (totalt 75 000 bonuspoeng) når det tiende kvalifiserende oppholdet er gjennomført.
  • Gjennomfør (15) opphold, tjen 75 000 ekstra bonuspoeng (totalt 150 000 bonuspoeng) når det femtende kvalifiserende oppholdet er gjennomført.

I tillegg til kampanjebonusen som opptjenes for kvalifiserende opphold i løpet av kampanjeperioden, vil kvalifiserte medlemmer tjene de vanlige 20 poengene per amerikanske dollar de bruker samt sine nivåbonuspoeng (Silver: 2 poeng ekstra per dollar; Gold: 5 poeng ekstra per dollar; Platinum: 15 poeng ekstra per dollar).

Om Radisson Blu

Ikoniske Radisson Blu har en lang og suksessrik historie med å levere moderne, stilig, sofistikert og internasjonal gjestfrihet som går mer enn 50 år tilbake i tid, til vår kritikerroste lansering av verdens opprinnelige designerhotell …

  • 1960: Curt Carlson kjøpte det første Radisson Hotel i Minneapolis, USA. Samtidig i Danmark åpnet også The Royal Copenhagen Hotel sine dører som verdens første opprinnelige designhotell, skapt av den ikoniske Arne Jacobsen for SAS hotels … som senere ble Rezidor.
  • 1994: Radisson SAS ble lansert, noe som knyttet de to stilledende synkronistiske merkene sammen. Det nye dynamiske samarbeidet etablerte raskt et rykte for å designe, bygge og drive hoteller som virkelig var innovative og ansvarlige, og som reflekterte de moderne gjestenes behov
  • Blomstrende Radisson SAS utviklet seg til Rezidor PLC, basert i Brussel. Formelle bånd med SAS kom til en naturlig slutt, og den grafiske blå boksen som differensierte Radisson i EMEA ble enkelt og greit Blu: Radisson Blu.
  • 2010: Radisson Blu Global ble født og vokste sterkt i EMEA, og ekspanderte til Asia og Amerika. Radisson Blu vil alltid være tro mot seg selv,  og skape stilige, ikoniske og sofistikerte hoteller.
  • I dag er Radisson Blu større og sterkere enn noen gang. Det er nå det ledende, mer eksklusive hotellmerket i Europa med flere enn 380 hoteller åpne eller under utvikling verden over. Kraftig vekst og et fantastisk, dynamisk rykte.