Flyselskap

Hernø Gin i eksklusivt samarbeid med SAS

Hernø Gin

 

Fra 1. mars blir Hernö Gin servert i Business Class på SAS-flyvninger mellom Skandinavia, Finland eller Europa og Asia og USA. Ginen som vil være tilgjengelig for reisende er destillert utelukkende for SAS og smaksatt med bergamot og kalk i tillegg til de vanlige krydder og urter som gir Hernö Gin sin unike karakter.

 Vi utvikler kontinuerlig sortimentet for å møte våre reisende høye forventninger til skandinaviske kvalitetsprodukter om bord. Lokale produkter og bærekraftige råvarer samt lokale mat- og drikkevareleverandører er en åpenbar del av tilbudet vårt. Derfor er vi svært glade for å introdusere Hernö Gin i vårt drikkesortiment i Business Class, som består av eksklusivt utvalgte drikkevarer med eller uten alkohol.

Gustaf Öholm, sjef for Onboard Product and Services SAS.

 

Hernø gom
Jon Hilgren – Hernø gin. Pressefoto:

Vi er veldig fornøyde med avtalen og samarbeidet med SAS, som har resultert i en gin med unik smakstilsetning. Med plasseringen i Business Class håper vi å nå oppdagelsesreisende i en verden av mat og drikke med nye smaksopplevelser.

Jon Hillgren, administrerende direktør og grunnlegger av Hernö Gin.

Hernø Gin
Hernø Gin vil bli servert ombord på SAS Business Class. Her et bilde fra A350-900XWB. Foto: SAS.

Unikt krydder med bergamott og kalk.

Den eksklusive utgaven av Hernö Gin for SAS er smaksatt med bergamot, kalk og kommer med en full duft av einer, fersk sitron og lime samt et underliggende tonn kanel. Den har en rik tekstur med kraftig moden einer, pepper, plommeblomst og bergamott. Søt sitrusblomst blomstre sammen med krydder og skogsdrift sammen med en viss varme og peppery.

– Bergamott og kalk komplementerer og forbedrer sitrustonene som kjennetegner Hernö Gin. Dette er en virkelig frisk smaksopplevelse, legger Jon til.

Samarbeid med merverdi for begge parter

– SAS er en sterk aktør som vi er stolte av å samarbeide med og hvis reisende vi håper å tilføre verdi til reiseopplevelsen, sier Elin Sahlman, salgssjef i Hernö Gin.

Med tilstedeværelse i SAS Business Class, forventer Hernö Gin økt etterspørsel fra en sterk internasjonal målgruppe.

– Økt bevissthet om Hernö Gin i nye markeder er en effekt som vi tror vi vil kunne se av dette samarbeidet fra vår side, avslutter Elin.

Smaks notater Hernø Gin:

Hernø Gin

  • Duft: Full duft av einer, et tydelig krydder og skogtoner. Frisk sitron og lime samt et underliggende tonn kanel.
  • Smak: Fyldig tekstur, pepperaktig og blomster. Kraftig smak av moden einer og plommeblomst og bergamott.
  • Ettersmak: Søt sitrusblomst sammen med krydder og skog, einer som blir liggende. En viss varme og flauhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Hernø Gin

Hernö Gin ble grunnlagt i 2011 og var da Sveriges første rendyrkede gin-destilleri. Selskapet har vunnet flere internasjonale priser for sine produkter. I 2018 ble deres Old Tom Gin kåret til verdens beste Old Tom gin på San Fransisco Spirit Awards.