Flyselskap

SAS flyr til SXSW i Austin- men deltar ikke

men deltar ikke Pressefoto: SAS.

Flyselskapet SAS har besluttet seg for å ikke delta på årets #SXSW i Austin. SAS flyr allikevel den planlagte flyruten til messen i Austin, men deltar ikke som planlagt med House of Scandinavia. Messen er også avlyst i følge Dagens Næringsliv.

SAS VIL IKKE delta i SXSW 2020 PÅ CORONAVIRUS-SPREDNING

Dessverre er partnerne våre og vi tvunget til å ta den tøffe beslutningen om å avbryte House of Scandinavia i år på grunn av den pågående situasjonen med Coronavirus som påvirket vårt eget og vårt partnerprogram.

Vi takker alle SAS-reisende og våre partnere som har gledet seg til dette arrangementet og jobbet hardt for å bringe alt sammen.

Vi hadde gode planer i år – men trenger bare å sørge for at vi kommer enda sterkere tilbake neste år.

Programmet som er oppgitt nedenfor er derfor dessverre avlyst.

Best, House of Scandinavia Team

 

SXSW – men deltar ikke

South by Southwest (SXSW) er kanskje verdens mest kjente interaktive og kulturelle festivaler.  SAS-reisende har tidligere etterspurt et direkte-fly til festivalbyen Austin. En test i 2017 viste seg å være så vellykket at konseptet ble videreutviklet i 2018 til ikke bare omfatte flyginger. Men også til å inkludere House of Scandinavia, et sted der besøkende kunne treffes, jobbe og nyte av god mat og underholdning. Konseptet skulle opprinnelig  gjentas i 2020, men er kansellert på grunn av utbruddet av koronaviruset.

South by Southwest (SXSW) er en festival for musikk, film og interaktive medier. De tre forskjellige delfestivalene arrangeres relativt separat med forskjellige start- og sluttdatoer. Musikkfestivalen regnes som verdens største med over 1400 band som spiller hvert år. Festivalen finner sted i Austin i Texas hver mars og varer i en drøy uke (festivalen for interaktive medier i 5 dager, musikkfestivalen i 6 dager og filmfestivalen i 9 dager). Den første festivalen fant sted i 1987.

Festivalen avholdes av firmaet SXSW Inc., som planlegger og arrangerer konferanser, messer, festivaler og andre aktiviteter.