Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Business Class med Finnair til Bangkok fra NOK 13990

langdistansetilbudet I forbindelse med åpningen av den nye ruten mellom Helsinki og Los Angeles 31. mars, kommer Finnair med en rekke nye produkter til passasjerene på businessklasse. Dette vil redusere den årlige plastmengden med 4500 kilo per år. Nyhetene blir tilgjengelig på Finnairs transkontinentale flyreiser på deres A350- og A330-fly, og er i tråd med designtekstilen som allerede er en del av interiøret på disse flygningene. Flyselskapet viderefører sitt langvarige samarbeid med det finske designermerket Marimekko, samtidig som de inngår nye bærekraftige partnerskap.
Finnair A350 Business Class – Foto: Finnair

Reis Business Class med Finnair til Bangkok i mars måned. Vi har funnet priser fra NOK 13 990 til Bangkok i Business Class. Finnair er medlem av Oneworld Alliance og du opptjener grunnpoeng i Business Class.

Den nordiske business-klassen er laget for å gjøre reisen til en opplevelse. Det er derfor billetten inkluderer prioritert innsjekking, ombordstigning og sikkerhetskontroll, tilgang til businessloungene til Finnair, to eller tre kolli (med en maksimalvekt på 32 kg hver) og eksklusive business-klassemåltider og -drikkevarer.

Business Class med Finnair
Business Class A350 hos Finnair. Foto: Finnair.

Slapp av i liggesetene på business-klasse på de interkontinentale flyreisene. Setene på A350-flyet kan gjøres om til en horisontal seng på to meter, som du kan ta deg en god natts søvn i mens du er i luften. De gir deg også privatliv når du vil jobbe eller spise og har et brukervennlig personlig underholdningssenter.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Bangkok . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

 

Endringer (før/etter avgang)

  • OSL–BKK (Business Campaign) Ikke tillatt
  • BKK–OSL (Business Campaign) Ikke tillatt

Avbestilling (før/etter avgang)

  • Ingen refusjon
  • Hvis du velger ulike billettyper for utreise og innreise, gjelder retningslinjene for avbestilling for den mest restriktive billettypen på begge strekningene.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Bonuspoeng – Business Class med Finnair

Finnair er medlem av Oneworld Alliance, og man kan opptjene poeng hos selskapet. Alternativt kan man kredittere reisen til ulike lojalitetsprogrammer i alliansen.

 

Om Finnair

  • Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki.
  • Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa.
  • Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.
  •  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project.
  • Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.