Flyselskap SAS EuroBonus

SAS suspenderer bonusreiser med Star Alliance

 

Star Alliance bonusbilletter ABC Verden Rundt bonusreiser med Star Alliance suspenderer bonusreiser med Star Alliance
Foto: Star Alliance.

En av de beste fordelene med SAS EuroBonus er muligheten for å bestille bonusreiser med Star Alliance. Med bakgrunn i koronautbruddet suspenderer bonusreiser med Star Alliance inntil videre.

Koronautbruddet har utviklet seg raskt og globalt, med alvorlig innvirkning på både SAS og flyindustrien. Sikkerheten til våre reisende og ansatte vil alltid være vår høyeste prioritet, og vi følger utviklingen av dagens situasjon nøye.

På grunn av de ekstraordinære omstendighetene og en stor mengde avganger for Star Alliance-partner-flyavganger utenfor SAS-kontroll, må SAS prioritere og tildele ressursene sine for å støtte SAS-passasjerer og vil derfor midlertidig suspendere muligheten for å booke nye bonusreiser med Star Alliance-partnere. Hvis du har en eksisterende Star Alliance-bonusreise, vil det være mulig å booke om via call center.

Det vil fremdeles være mulig å bestille nye bonusreiser med SAS og Wideroe med fleksible regler akkurat som normalt. SAS beklager uleiligheten.

Suspenderer bonusreiser med Star Alliance

Med EuroBonus får du tilgang til et globalt nettverk av bonusseter på alle flyselskaper som er medlem av Star Alliance. Her kan du søke etter tilgjengelighet og bestille fly på nette med EuroBonus-poengene dine. Inkludert bruk av American Express-rabatten din. Du kan foreta en bestilling i Økonomi- og Business-klasse online via SAS sine sider. For å bestille en bonusreise med Star Alliance på Første klasse, må du ringe SAS Sales & Service/EuroBonus. Vennligst merk deg at tilgjengeligheten av bonusreiser med Star Alliance er forbigående og underlagt endringer.

Kontaktopplysninger for SAS Sales & Service/EuroBonus kan du finne under Kontakt på SAS sin nettside. Du kan avbestille bonusreiser i Star Alliance opptil én virkedag før avgang for utreiser. Og du får poengene dine tilbake, så lenge de ikke har utløpt.

Om Star Alliance

Star Alliance bringer sammen 28 medlemsflyselskaper som tilbyr mer enn 18.800 daglige avganger. Den samlede flåten på over 4.700 fly flyr til mer enn 1317 destinasjoner i 193 land over hele verden, noe som gjør den til den største globale flyselskapsalliansen. Star Alliance® Flysøk og destinasjoner