Flyselskap Rutenytt

SAS åpner ny rute til Lakselv

rute til Lakselv SAS fortsetter med direktefly
SAS A320neo inn for landing på Scandinavian Mountain Airport. Foto: Ola Matsson.

SAS begynner å fly strekningen Oslo – Lakselv, den 17. april etter 17 års fravær. SAS imøtekommer dermed et sterkt ønske om en direkterute som vil gi en mer effektiv flyforbindelse til Nordkapps nærmeste flyplass, det blir ny rute til Lakselv.

Ruten vil flys to ganger i uken, mandag og fredag, spesielt tilpasset reisebehovet for personell i Forsvaret. Tidtabellen gir også forbindelser til SAS og Star Alliance’ øvrige rutenett. Med det åpnes det opp for internasjonal trafikk med reisende som vil oppleve den vakre naturen i den aller nordligste delen av Norge.

Selv om det er en spesiell situasjon i disse korona-tider, kan Forsvarets personell med familie og venner snart få nyte godt av vårt nye flytilbud. Det er også gledelig at vi gjør denne nordligste delen av Norge tilgjengelig for mange andre gjennom SAS og Star Alliance’ store rutenett.

Torbjørn Wist,  finansdirektør i SAS.

SAS åpner ny rute til Lakselv

Nordkapp med hele Porsanger-regionen er et yndet reisemål med sin pittoreske natur. Opplevelsene er spektakulære, med nordlys og midnattssol i de respektive årstidene, og gjør turer på ski, til fots eller kano til noe helt spesielt. Som navnet Lakselv tilsier, så er det godt laksefiske og man kan velge blant 4 000 innsjøer for ferskvannsfiske.

Flygningene til Lakselv starter 17. april med en 140-180 seters Boeing 737. Fra neste høst vil markedets mest miljøvennlige fly på kort- og mellomdistanse, Airbus 320 neo, fases inn i det norske rutenettverket, og med det også forbedre kvaliteten på flytilbudet ytterligere.