Flyselskap

Air Asia har fått designet personlig verneutstyr

personlig verneutstyr
@pueyquinones / Instagram

Lavprisselskapet AirAsia har introdusert nytt personlig verneutstyr (PPE) til sine kabin-ansatte som skal brukes som flyvninger gjenopptas de kommende dagene i regionen.

Designet i samarbeid med den filippinske motedesigneren Puey Quinones. Verneutstyret ble lansert forrige  fredag ​ under en recovery-flyvning mellom  Bangkok og Manila. Designeren har tatt i bruk flyselskapets signatur rødglødende farge og er angivelig godkjent av Filippinske helsemyndigheter.

 

Personlig verneutstyr

Ifølge Mr Quinones ‘Instagram-konto, har den Los Angeles-baserte designeren vært opptatt med å designe og produsere PPE-dresser til sykehus, i tillegg til AirAsia etter utbruddet av coronaviruset. Kabin-ansatte vil bli pålagt å benytte personlig verneutstyr på alle flyselskapets  innenriks- og internasjonale flyvninger.

Flyselskapene er blant virksomheter som er hardest rammet av pandemien. Singapore Airlines kunngjorde nylig kanselleringen av 96 prosent av planlagte ruter frem til slutten av juni. Sir Richard Branson etter sigende leter etter en kjøper til Virgin Atlantic Airways. Han forsøker å få en støtteordning fra Storbritania på 6 milliarder i garantier.

17. april kunngjorde AirAsia at flyselskapet har planlagt å gjenoppta planlagte innenriks flyvninger som i Malaysia onsdag (29. april), etterfulgt av Thailand fredag ​​(1. mai), India (4. mai), Indonesia (7. mai) og Filippinene (mai) 16), med forbehold om godkjenning fra myndighetene.

AirAsia er et malaysisk lavprisflyselskap. Selskapet ble opprettet i 1993, og er Asias største flyselskap av sitt slag. Hovedflyplassen er Kuala Lumpur internasjonale lufthavn. AirAsia har ruter til 100 destinasjoner i 22 land. Selskapet har en flyflåte på 169 Airbus A320, med 322 i bestilling.

%d bloggere liker dette: