Bonus Program Flyselskap

Norwegian Reward vinner internasjonal pris

internasjonal pris Fyllingsgraden øker Norwegian best på langdistanseruter gratis WiFi på langdistanseruter
Foto: Norwegian.

Norwegians fordelsprogram Norwegian Reward, er for fjerde år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards i USA. Norwegian Reward vinner internasjonal pris.

Freddie Awards er flybransjens Oscar-utdeling og Norwegian vant i år fire priser. Fordelsprogrammet gikk også til topps i kategoriene «Beste kredittkort for fordelsprogram i Europa/Afrika», «Beste markedskampanje» og «Beste kundeservice».

Freddie Awards er den største internasjonale prisutdelingen for fordelsprogrammer innen reiselivsbransjen, og i år stemte 3,6 millioner medlemmer over hele verden frem vinnerne. I tillegg til de fire prisene kom Norwegian Reward på andreplass i de to øvrige kategoriene.

Det er en stor ære å bli kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika på Freddie Awards. Å vinne hele fire kategorier understreker at vi har levert på målet vårt om å tilby medlemmene våre et attraktivt fordelsprogram. Med nesten 11 millioner Norwegian Reward-medlemmer verden over fortsetter vi å gjøre alt vi kan for at Norwegian Reward skal gi så mange fordeler som mulig til alle våre medlemmer.

Brede Huser, EVP Loyalty & Managing Director for Norwegian Reward.

I Norge har Norwegian Reward over 2,1 millioner medlemmer. I 2019 fikk Norwegian Reward 1,7 millioner nye medlemmer globalt. Mange av medlemmene i Norden har også valgt å benytte seg av muligheten til å knytte Bank Norwegians kredittkort til sitt Norwegian Reward-medlemskap.

I Bank Norwegian er vi både stolte og ydmyke over å vinne denne prestisjefylte utmerkelsen igjen. Vi vil rette en stor takk til alle kunder som har stemt. Dette er en bekreftelse på at våre 1,2 millioner kortkunder i Norden setter pris på Norwegian-kortets gunstige betingelser, opptjening av CashPoints og de lave avgiftene.

Tine Wollebekk, administrerende direktør i Bank Norwegian.

Norwegian Reward vinner igjen…

Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards mange samarbeidspartnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagasje eller setereservasjon. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler. Som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk norwegianreward.com. Bonusprogrammet er helt kostnadsfritt.

Les mer om Freddie Awards her: freddieawards.com

 

%d bloggere liker dette: