Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

LOT Business Class til Singapore fra NOK 12 764

LOT Lot Polish Airlines

Mens vi venter på at verden skal åpne opp igjen er det mange gode tilbud på flybilletter. Nå kan du reise med Star Alliance medlemmet LOT Business Class til Singapore for under 13 000 kroner.

Star Alliance medlemmet LOT har oppdatert sine priser til Singapore. Vi kan ikke gå god for at prisen varer lenge, men akkurat i skrivende stund kan du bestille Business Class billetter med LOT fra Oslo til Singapore i Business Class for under NOK 13 000,-.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til Singapore . Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Bonuspoeng – Business Class med LOT

LOT  er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt brukbart med EuroBonus poeng hos LO. En reise fra Oslo via Warszawa til Singapore gir 13 038 grunnpoeng i SAS Eurobonus.

 


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

LOT setter Singapore på kartet

LOT Polish Airlines (Polskie Linie Lotnicze LOT) er et polsk flyselskap. Selskapet ble stiftet 1. januar 1929, da samtlige flyselskaper det året ble fusjonert inn til et nytt statlig selskap. Selskapets første internasjonale flyvning gikk til București i året 1930. Deretter satte LOT opp ruter til Athen, Helsingfors og Beirut.

LOT Business Class Sri Lanka Polish Airlines

I 2004 forsøkte LOT å få innpass på markedet for billige flybilletter ved å opprette datterselskapet Centralwings. Den første flyvningen fant sted på ruten Warszawa – London i 2005. Selskapet fløy ruter fra Polen til en rekke europeiske byer. På grunn av lav lønnsomhet besluttet styret å nedlegge Centralwings i 2009.

LOT er medlem av Star Alliance, og medlemmer av SAS Eurobonus opptjener bonuspoeng ved flyvninger på LOT.

%d bloggere liker dette: