Flyselskap

Singapore Airlines åpner sitt fantastiske e-bibliotek for alle!

Ready for a good deal
Singapore Airlines Suites ombord på A380. Foto: SIA.

Det blir ikke mange utenlandsferiene for de fleste av oss i sommer. For å gjøre hjemmesommeren litt mer internasjonal og inspirerende så åpner flyselskapet opp sitt fullastede e-bibliotek for alle. Om du er på hytta, hjemme eller på et svaberg får du nå tilgang til over 150 internasjonale magasiner og tidsskrifter rett i mobilen via appen SingaporeAir. Singapore Airlines åpner e-bibliotek…

I biblioteket venter magasiner og artikler på mer enn ti språk om alt fra sport og politikk til havearbeid og helse.

Utbruddet av Covid-19 har berørt så og si hele verden, og mange verken kan eller vil forlate sine hjem eller hjemland. Ved å åpne opp biblioteket for alle, så håper vi å kunne gi flere noen ekstra timer med inspirasjon og leseglede i sommer.

Erwin Widjaja, General Manager i Singapore Airlines Nordics.

 

SingaporeAir-mobilapp lastes ned via Apple App Store eller Google Play. E-biblioteket kan benyttes gratis ut juli 2020.

Singapore Airlines åpner
Singapore Airlines åpner sitt e-bibliotek til deg gratis i sommer. Foto: SIA.

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Og i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet – en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet «hotellrom» i luften i First Class. Samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York.

%d bloggere liker dette: