Flyselskap

Emirates rangert som det sikreste flyselskapet i verden i vaken av Covid-19

Emirates gjenåpner det sikreste flyselskapet
Foto: Emirates.

Emirates er rangert som det sikreste flyselskapet i verden med sine sikkerhetsrutiner og tiltak i forbindelse med Covid-19 pandemien ifølge Safe Travel Barometer.

Flyselskapet, som har innført industriledende sikkerhetsstandarder siden de gjenopptok flyvninger igjen i mai, topper rangeringen med en ‘Safe Travel Score’ på 4,4 av 5 blant over 230 flyselskaper over hele verden. Poengsummen er basert på en uavhengig undersøkelse av 26 helse- og sikkerhets-parametere som evaluerer sikkerhetsprotokoller, reisendes bekvemmelighet og service.

Safe Travel Barometer er verdens mest omfattende løsning for å overvåke og måle tiltak hos leverandører innen hotell- og reiselivs-bransjen i vaken av Covid-19 pandemien. Undersøkelsen tar hensyn til sikkerhetstiltak og hygienestandarder på tvers av alle berøringspunkter for en reisende, hvor Emirates konsekvent har levert høy standard. Flyselskapet sparer ikke på noe i alle stegene av reisen rundt hverken omsorg, helse og sikkerhet for sine kunder, ansatte og de lokalsamfunnene de berører.

Det sikreste flyselskapet gjennom COVID-19

Forbedrede tiltak rundt biosikkerhet tatt av flyselskapet inkluderer utdeling av gratis hygiene-kit, fysiske barrierer ved check-in og immigrasjonsskranker, personlig beskyttelsesutstyr og nye sikkerhetsprotokoller for besetningen og flyplass-ansatte som er i kontakt med reisende. I tillegg er rutinene for rengjøring av flyene skjerpet, inkludert høyere frekvens av rengjøring og desinfeksjon av toalettene om bord hvert 45 minutt når det er i luften, i tillegg til en rekke andre tiltak.

Emirates har også vært ledene innen bekvemmelighet for de reisende som er en annen underkategori vurdert av Safe Travel Barometer. Flyselskapet var først ute i bransjen med å tilby sine kunder gratis Covid-19-dekning slik at de kan reise med litt mer sikkerhet. Denne forsikringen dekker medisinske utgifter opp til 150 000 EUR, og om en reisende blir smittet og må sitte i karantene under reisen mottar man 100 EUR per dag til å støtte utgifter i opptil 14 dager.

Emirates’ booking-vilkår gir også reisende fleksibilitet og sikkerhet slik at de kan planlegge sin reise. Kunder har valget om å endre sine reisedatoer, eller forlenge billettens gyldighet i to år. I tillegg har flyselskapet lansert tiltak for å hjelpe sine lojale Emirates Skywards-medlemmer å beholde sin nivåstatus, samt introdusert nye måter for dem å tjene og bruke sine Miles.

Safe Travel Barometer

Safe Travel Barometer ble lansert i 2020 for å overvåke globale helse- og sikkerhets-tiltak for reisende, initiativer som gjør reiser enklere, den overordnede reiseopplevelsen som påvirker reisendes beslutninger og den faktiske reisen i denne spesielle situasjonen. Safe Travel Score er bransjens første COVID-19-klassifiseringsinitiativ, opprettet i kjølvannet av pandemien.

Safe Travel Barometer er en B2B-løsning av Safe Travel Technologies, et uavhengig datterselskap av VIDEC, et reiselivsrådgivnings- og konsulentfirma. Undersøkelsen inkluderer mer enn 2000 selskaper fordelt på 10 bransjekategorier, 50 parametere og informasjon fra reisende ved ankomst på mer enn 80 destinasjoner.

Emirates åpner romjuls

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 83 land (inkluderer 14 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

Emirates prisvinnende underholdningssystem ice har over 4000 kanaler, hvorav 90 er for barn. Man kan enkelt gå inn på emirates.com på «What’s on my flight» for å finne ut hvilke nye filmer som er tilgjengelig på din neste reise.

%d bloggere liker dette: