Flyselskap

Wizz Air med tre nye ruter til Haugesund og Finnmark

ruter til Haugesund
Wizz Air med nye ruter til Haugesund og Finnmark. Pressefoto: Wizz Air.

 

Wizz Air med tre nye ruter til Haugesund og Finnmark.

I tillegg til de nye rutene, fremskyndes oppstarten av de tidligere annonserte rutene mellom Oslo – Stavanger, Oslo – Narvik / Harstad, Trondheim – Stavanger, Trondheim – Bodø, Trondheim – Tromsø, Tromsø – Bodø, Tromsø – Stavanger, Oslo – Ålesund og Oslo – Bodø. Billetter til disse flyvningene kan allerede bestilles på wizzair.com eller i mobilappen, til en pris fra 99 kroner.

Dagens kunngjøring understreker selskapets ønske om å fortsette satsingen på det norske innenriksnettet. Ved å åpne de allerede annonserte rutene på et tidligere tidspunkt, ønsker Wizz Air å bidra til at venner og familier kan feire julehøytiden med venner og kjære, i en vanskelig tid.

De nye rutene er nok et eksempel på at Wizz Air fortsetter å tilby norske flypassasjerer enda flere reisemuligheter. Totalt knytter selskapet Norge med resten av Europa på 61 ruter. I tillegg er Wizz Air det grønneste alternativet for flyreiser på de 15 innenlandsrutene.

Vi er glade for å åpne ytterligere tre ruter i vår stadig voksende satsing på det norske innenriksmarkedet. Samtidig åpner vi en del ruter tidligere enn planlagt for å sikre at det er tilstrekkelig tilbud av innenlandske flyruter for våre norske passasjerer. Med dette sørger vi for at alle de som ønsker å reise hjem til jul kan få det til. Vi gleder oss til å se gamle og nye passasjerer ombord på våre fly veldig snart.

Andras Rado, kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Wizz Air lanserer ytterligere to norske innenlandsruter før jul

Wizz Air åpner tre nye ruter til Haugesund og Finnmark

Destinasjon Avganger Start Billetter fra
Oslo – Haugesund 5 ganger i uken 4. desember 2020 NOK 99
Oslo – Kirkenes 3 ganger i uken 15. desember 2020 NOK 99
Oslo – Alta 4 ganger i uken 18. desember 2020 NOK 99

Wizz Air er det raskest voksende og grønneste europeiske lavprisselskapet. Selskapet operer en flyflåte bestående av 134 Airbus A320- og A321-maskiner. Vårt team med dedikerte ansatte opprettholder en utmerket service og lave priser på våre flygninger. Det gjorde oss til det foretrukne flyselskapet for 40 millioner passasjerer i budsjettåret F20, som ble avsluttet 31. mars i år. Wizz Air er oppført på aksjebørsen i London, under tickeret WIZZ. Selskapet ble nylig kåret til et av verdens ti sikreste flyselskaper av airlineratings.com, og «2020 Airline of the Year» av ATW.

%d bloggere liker dette: