Flyselskap

Qatar Airways tilbyr passasjerer full fleksibilitet i 2021

Full fleksibilitet i 2021

Flyselskapet tilbyr ubegrensede endringer for reiser fullført i løpet av 2021 og gebyrfrie refusjoner. Full fleksibilitet i 2021.

Kunder som bestiller reiser via qatarairways.com, kan bytte billett til et reisekupong. Qatar Airways har kunngjort at de vil tilby passasjerene ubegrensede datoendringer og gebyrfrie refusjoner for alle billetter utstedt før 30. april 2021 for reiser fullført innen 31. desember 2021. * Flyselskapets siste forbedring av dets bransjeledende fleksible bestillingspolicy er designet for å fortsett å gi kundene ro i sjelen at de enkelt kan endre planene.

Pressefoto: Qatar Airways Group Chief Executive H.E. Mr. Akbar Al Baker

Gjennom 2020 har vi gitt kundene muligheten til å endre reiser uten gebyrer forårsaket av COVID-19. Når vi ser frem til mulighetene for å reise igjen neste år, vil Qatar Airways fortsette å være ved våre passasjerers side, og tilby fortsatt fleksibilitet gjennom hele 2021 som det flyselskapet de kan stole på. sitt nettverk, som for tiden ligger på over 100 destinasjoner og øker til 126 innen mars.

Mr. Akbar Al Baker, Konsernsjef i Qatar Airways Group.

 

Full fleksibilitet i 2021

Flyselskapet gjør også muligheten til å bytte billetter til en reisekupong med 10% tilleggsverdi til en permanent funksjon for alle kunder som bestiller reiser via qatarairways.com. Prosessen med å innløse en reisekupong er rask og enkel – passasjerer appy online og mottar kupongen innen 48 timer.

Qatar Airways tilbyr uovertruffen tilkobling til passasjerer med flere frekvenser i viktige knutepunkter. Noe som gjør det enkelt for dem å endre reisedatoer eller destinasjon hvis de trenger det. Qatar Airways er også forpliktet til å respektere refusjon av passasjerer, og har utbetalt over 1,65 milliarder dollar siden mars 2020. I samme periode har Qatar Airways tilbakebetalt 159.000.000 kroner til norske passasjerer.

Qatar Airways’ hjem og knutepunkt, Hamad International Airport (HIA), har iverksatt strenge rengjøringsprosedyrer og iverksatt sosiale avstandstiltak i alle terminaler. Passasjerenes kontaktpunkter desinfiseres hvert 10.-15. minutt, og desker ved ombordstigningsgater og bussgater rengjøres etter hver flygning. I tillegg tilbys desinfiseringsmidler ved immigrasjons- og sikkerhetskontrollpunkter. HIA ble nylig rangert som den tredje beste flyplassen i verden, av 550 flyplasser over hele verden, i prisutdelingen SKYTRAX World Airport Awards 2020. HIA ble også kåret til den beste flyplassen i Midtøsten for sjette år på rad og den beste personaltjenesten i Midtøsten for femte år på rad.

%d bloggere liker dette: