Flyselskap

Rickard Gustafson forlater SAS

torsdag 5 mars 2020 Rickard Gustafson forlater SAS
Pressefoto: SAS on Linkedin.

SAS konsernsjef Rickard Gustafson har bestemt seg for å forlate SAS etter ti år. Han vil forlate selskapet senest den første juli 2021.

Jeg er både skuffet og lei meg over at Rickard velger å gå videre fra sin viktige rolle i SAS. Samtidig vil jeg takke Rickard for hans fantastiske jobb i løpet av de ti årene han har fungert som konsernsjef. Under Rickards ledelse har SAS gjort en bemerkelsesverdig vending, fra tap til flere års lønnsom inntjening. Nylig har han trygt ledet selskapet gjennom den første delen av den tøffeste krisen i selskapets 75-årige historie, pandemien.

Carsten Dilling, Styreleder  i SAS.

Rickard vil fremfor alt bli husket for sin gode ledelse i SAS bærekraftsinitiativ, som var utgangspunktet for en ny bærekraftstid i hele luftfartsindustrien.

Rickard Gustafson forlater SAS

Rickard Rickard Gustafson forlater SAS
Pressefoto: SAS

Etter ti intensive og stimulerende år i SAS er det på tide at første halvdel av 2021 viderefører stafettpinnen, ettersom jeg har blitt tilbudt en stilling i en av Sveriges ledende industrikonsern. SAS har en sterk posisjon i det skandinaviske markedet og er godt posisjonert for å lede utviklingen mot mer bærekraftige flyreiser så snart pandemien er bekjempet. Jeg vil rette en varm takk til alle anerkjente kolleger, kunder og andre interessenter i SAS for deres engasjement, lojalitet og støtte som alltid vises, både i tider med motgang og motgang. SAS er et fantastisk selskap med en unik medarbeiderengasjement, som har sørget for at SAS fortsatt er en viktig og integrert del av den skandinaviske infrastrukturen.

Rickard Gustafson, President og administrerende direktør.

«SAS er fremdeles i en kritisk – men stabil posisjon. Styret har selvfølgelig umiddelbart startet prosessen med å utnevne en ny konsernsjef i SAS,» avslutter Dilling.

Kilde: SAS Pressemelding.

%d bloggere liker dette: