Bonus Program Flyselskap

Emirates Skywards utsetter nivå-justeringer til 2022

Emirates skywards nivå-justeringer

 

Det prisbelønte lojalitetsprogrammet er et av de første i verden til å tilby sine medlemmer utsettelse av nivå-justeringer. Hvis dato for justering er innen 31.12.2021 utsettes dette dermed med 12 måneder til 2022.  

 Emirates Skywards, lojalitetsprogrammet til flyselskapet Emirates og flydubai, har innført nye regler som gir medlemmene mer fleksibilitet og valg, slik at de kan opprettholde sine elitenivåstatuser til 2022. Lojalitetsprogrammet er et av de første i verden som tilbyr en slik generøs utvidelse av nivå-justeringer.  

 Medlemmer som er Silver-, Gold- eller Platinum-medlemmer, og som har dato for nivå-justering innen 31.12.2021, får dette utsatt i 12 måneder. For eksempel betyr det at om datoen for justeringen er satt til 31. Mars 2021, utsettes den til 31. Mars 2022.  

Utsetter nivå-justering

Emirates Skywards, det prisvinnende lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, tilbyr fire medlemsnivåer – Blue, Silver, Gold og Platinum. Hvert nivå gir medlemmene eksklusive privilegier. Emirates Skywards-medlemmer tjener Skywards Miles når de flyr med Emirates, flydubai eller partnerflyselskaper. Eller når de bruker noen av programmets utvalgte hotel-, bilutleie-, finansielle-, fritids- og livsstils-partnere. Skywards Miles kan innløses for et omfattende utvalg av belønninger, inkludert billetter på Emirates eller flydubai samt Emirates Skywards partnerflyselskaper, hotellbookinger, utflukter og eksklusiv shopping. Besøk Emirates Skywards online på: www.emirates.com/skywards eller skywards.flydubai.com.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 256 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 16. november 2018 har Emirates 106 A380 (inkl. syv to-klasses) og 164 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

%d bloggere liker dette: