Flyselskap

SAS og Apollo utvider samarbeidet med rekordavtale

 

SAS og Apollo
Pressefoto: SAS.

SAS og Apollo utvider samarbeidet om charterfly i en avtale som dekker tre sommer- og tre vintersesonger til 2024, med mulighet for ytterligere to års forlengelse til 2026. Samarbeidet med Apollo er SAS største avtale med en charteroperatør, og kontraktsverdien er ca. 3,4 milliarder svenske kroner de første tre årene.

Avtalen innebærer at SAS vil fortsette å være den viktigste partneren for Apollos charterfly fra Skandinavia i løpet av avtaleperioden. SAS vil fly Apollos kunder til og fra 24 steder i Sverige, Danmark og Norge til 51 destinasjoner over hele Europa. Apollo forblir også SAS største partner på chartersiden.

Vi er utrolig stolte av vårt lange samarbeid og glade for den nye avtalen med Apollo. Chartersamarbeidet er en viktig del av strategien vår om å tilpasse kapasiteten etter sesongen, og den nye avtalen med Apollo er et bevis på at SAS er en verdsatt partner. I takt med økt vaksinasjon ser vi frem til å kunne reise mer fritt igjen.

Markus Ek, global salgssjef i SAS.

SAS og Apollo utvider

Store deler av charterproduksjonen vil bli fløyet med splitter nye Airbus A320-fly med SAS ’nye design. De siste årene har SAS fornyet flåten og erstattet eldre fly med nyere og mer drivstoffeffektive motorer, og derved redusert CO2-utslipp.

Hos Apollo ser vi en lys fremtid, og vi er overbevist om at flytrafikken snart vil starte på nytt. Derfor føles det veldig positivt at vi nå har inngått en avtale med SAS, som sikrer vårt samarbeid i flere år fremover. SAS fokus på bærekraftig reise, leveringssikkerhet og mange avganger i helger og helligdager betyr at vi i Apollo trygt kan fokusere på det vi er best på; for å skape virkelig gode ferieopplevelser for kundene våre.

Leif Vase Larsen, nordisk administrerende direktør. for DER Touristik Nordic AB.

SAS jobber hardt for å tilpasse seg mer bærekraftige flyvninger i tillegg til å modernisere flåten. SAS har som mål å erstatte tradisjonelle flydrivstoff med mer bærekraftige alternativer for ytterligere å redusere CO2-utslipp. SAS har som mål å redusere utslippene med 25 prosent innen 2025 sammenlignet med nivået i 2005.

%d bloggere liker dette: