Flyselskap

Emirates har utført sin første flyvning med et fullt team av førstelinje-ansatte som alle er fullvaksinerte

alle er fullvaksinerte
Pressefoto: Emirates.

Emirates ble i går et av de første flyselskapene i verden som betjente en flyavgang med et team av fullvaksinerte ansatte på hvert berøringspunkt for de reisende. Noe som demonstrerer flyselskapets forpliktelse til helse og sikkerhet for alle sine ansatte og kunder.

Søndag morgen kl. 8:30 lokal tid tok EK215 av fra Dubai mot Los Angeles. Hele kundeopplevelsen, med ansatte i innsjekking, sikkerhets-teamet, Business- og First Class-Lounge, boarding, ingeniører, piloter og kabinpersonalet ble håndtert av Emirates-ansatte som er fullvaksinerte.

Også støttefunksjonene ved avgangen var håndtert av ansatte som har fått vaksinen. Blant annet rengjøringspersonell samt bakke- og lastepersonale fra dnata og Emirates SkyCargo.

alle er fullvaksinerte
Pressebilde: Emirates.

Alle er fullvaksinerte

Emirates-gruppen rullet ut sitt vaksinasjons-program for ca. en måned siden, og siden da har snart 26 000, eller 44 prosent av Emirates Groups førstelinje-ansatte i UAE fått to doser av enten Pfizer-BioNTech eller Sinopharm-vaksinene.

Den operasjonelle arbeidsstyrken som jobber i førstelinjen hjelper folk å kunne reise dit de må, og frakter kritiske varer til samfunn verden over. Å beskytte våre folk med vaksiner er viktig, for dem, for samfunnet og for at våre operasjoner skal kunne operere sømløst, og ikke minst for våre kunder. Vaksinerte ansatte gir en ekstra beskyttelse når de reiser med oss,.

Terje Grue, Norgesjef hos Emirates.

De forente arabiske emirater har for tiden en av verdens høyeste vaksinasjonsrater per innbygger. Så langt har de satt over 5,4 millioner doser av Covid-19-vaksiner. Our World In Data, et forskningsnettsted basert ut av Oxford University, rapporterte nylig at landets distribusjonsrate ligger på 55,27 doser per 100 personer, og rangerer det som nest høyest i verden.

 

Om Emirates

Emirates forbinder mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 258 passasjerfly (og 14 fraktfly). Der tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 17. desember 2018 har Emirates 107 A380 (inkl. syv to-klasses) og 165 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken forbinder Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet. For eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon

%d bloggere liker dette: