Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Få profesjonell hjelp til bonusreiser med Chatflights

chatflights profesjonell hjelp til bonusreiser TripAdvisor kårer Singapore Airlines
Singapore Airlines Business Class på A380. Foto: Singapore Airlines.

Profesjonell hjelp til bonusreiser er ikke et nytt produkt på markedet. Gjennom årene har vi sett disse tjenestene komme og gå, og jeg har selv bistått venner og kjente med dette. Kort sagt tar disse tjenestene en reisebyrå-lignende tilnærming til prosessen med å bruke poeng, vouchers og Companion Tickets (CT). Nå introduserer vi deg til Chatflights.

Chatflights er en svensk utviklet tjeneste, som er gründet av Alexis Barnekow. App-tjenesten ble lansert i Sverige 2018, og har over tiden samlet flere kjente navn i «reise-hacker» miljøet.

Via en smart app og chatfunksjonen kan du få deres eksperter til å gjøre jobben for deg. Du kommer til å oppleve at de med deres erfaring kommer til å komme med løsninger som du selv aldri hadde tenkt på. Med andre ord, så er dine sjanser for å få brukt dine mange bonuspoeng på noe fornuftig langt større enn hvis du selv leter på flyselskapenes hjemmesider.

Download deres app og start en chat med en av deres erfarne eksperter, og la dem hjelpe deg med å booke din neste ferie. Finner de drømmereisen din betaler du et gebyr for deres arbeid. Kan de ikke hjelpe deg, betaler du ingenting.

Du angir ønsket dato, ønsket destinasjon og antall poeng tilgjengelig. Chatflights finner poengpris på bonusreiser – og bestiller billettene for deg. Ofte vil de jobbe for å finne den beste mulige dealen også.  Du er ikke lenger låst til Star Alliance, teamet hos Chatflights som forøvrig jobber døgnet rundt dekker også Oneworld Alliance, Skyteam Alliance og Emirates,

 

profesjonell hjelp til bonusreiser chatflights

Chat i sanntid, med ekte reisehackere, og bestill reiser med for færre poeng og miles. Chatting er alltid gratis, og vi belaster deg bare hvis du går videre med en bestilling.

Bare oppgi kontobalansen din, og Chatflights eksperter finner bonusreiser som du aldri visste eksisterte. Bestill umiddelbart i appen, eller opprett et automatisk varsel for å varsle deg når ny tilgjengelighet vises.

Profesjonell hjelp til bonusreiser – hvem bør benytte Chatflights?

Chatflights er mest aktuelt for de som ikke er kjent med bestilling av bonusreiser eller rett og slett ikke vil bruke tid på å bestille sine egne billetter. Tjenesten lar deg i hovedsak leie andres hjelp, og som har grundig poeng og milekunnskap. I tillegg gir den en chat-støttet opplevelse som håndterer bestillingsprosessen av bonusreiser fra start til slutt. Dette sparer tid og tar den mest frustrerende delen av bestillingsprosessen – å finne bonusreiser – ut av bildet.

Oppsummert

For den rette reisende kan Chatflights være en god måte å finne og bestille bonusreiser, spesielt for mindre kjente bonusprogram. Det sparer deg for mye av arbeidet med å bestille bonusreiser – alt du trenger å gjøre er å sende en bestillingsagent din reiseplan og kontobalanse gjennom Chatflights-appen. Dette formatet sørger for rettidig kommunikasjon, noe som er viktig når du bestiller vanskelig tilgjengelige prisplasser.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: