Flyselskap

Første Flyr-fly har ankommet Oslo

Første Flyr-fly
Første Flyr-fly ønskes velkommen med vannsalutt av Oslo lufthavn. Foto: Lejla Brackovic

Flyrs første fly av typen Boeing 737-800 landet i dag på norsk jord og selskapet er nok et skritt nærmere første flygning. Forsalget av flybilletter startet tidligere denne uken og har blitt godt mottatt.

Dette er en stor dag og et historisk øyeblikk for oss når vi nå kan ønske vårt første av mange fly velkommen til Flyr-familien. Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har gjort en fantastisk jobb for at vi har kommet hit, og vi gleder oss til å ønske velkommen om bord på vår første flygning til Tromsø 30. juni.

Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør  i Flyr.

– Det er gledelig å se at Flyr nå er enda nærmere sin første kommersielle flyving i slutten av juni. Når vi i dag mottar deres første fly ved Avinor Oslo lufthavn. En klar milepæl for selskapet og vi i Avinor ønsker Flyr velkommen til våre lufthavner, sier Avinor-sjef Abraham Foss.

Forhåndssalget godt i gang


Flyr startet forhåndssalget av flybilletter i slutten av mai og vil åpne nettbutikken for alle på mandag.

– Forhåndssalget vitner om stor interesse og det synes vi er stas. Vi har også fått flere tilbakemeldinger på at vår bestillingsløsning som er basert på splitter ny teknologi er enkel og intuitiv å bruke. Vi ser fram til at alle om få dager får mulighet til å bestille sin første Flyr-billetter. Selskapet flyr til Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Bergen, Trondheim, Nice, Malaga eller Alicante, sier Wikstrøm Frislid.

Flyr er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med gode, norske arbeidsplasser. Ansatte vil være direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Selskapet er ledet fra Norge, med en flyflåte, organisasjon og forretningsmodell rettet mot det norske markedet.

For mer informasjon se www.flyr.no.

%d bloggere liker dette: