Flyselskap Rutenytt

Mandag var Air France og KLM tilbake for fullt i Norge

 

tilbake for fullt i Norge
Mandag var AIRFRANCE og KLM tilbake for fullt i Norge. Foto: KLM / AirFrance.

Air France og KLM fortsetter gjenåpningen av sine flyvninger fra flere norske byer til selskapets hubber i Amsterdam og Paris. Mandag startet selskapet opp igjen flyvninger fra Kristiansand, Ålesund og Torp, og i løpet av sommeren vil Air France og KLM øke kapasiteten med nesten 140% for å møte den økte etterspørselsen for reiser. Det betyr at antal flyvninger vil gå fra 51 til 122 ukentlige avganger, og fra 4 til 7 flyplasser i Norge. Mandag var Air France og KLM tilbake for fullt i Norge.

Vi er utrolig glade for å kunne tilby norske reisende flyvninger fra 7 byer fra 28. juni. Den 1. juli vil EUs digitale Covid sertifikat rulles ut, med mål om å gjeninnføre muligheten til å bevege seg fritt innen EU og Schengen. Det vil bli mye enklere for våre kunder å reise, og vi ser fram til å ønske alle velkommen om bord på våre fly til Amsterdam og Paris, og videre ut i Europa og verden.

Halvor Gløersen, Salgsdirektør i Norge.

Tilbake for fullt – Air France og KLM ukentlige flyvninger fra Norge i sommer:

  • Fra Oslo til Amsterdam: fra 16 til 27
  • Fra Oslo til Paris: fra 6 til 13
  • Fra Bergen til Amsterdam: fra 14 til 23
  • Fra Bergen til Paris: fra 0 til 6
  • Fra Ålesund til Amsterdam: fra 0 til 5
  • Fra Stavanger til Amsterdam: fr 8 til 21
  • Fra Trondheim til Amsterdam: fra 7 til 15
  • Fra Kristiansand til Amsterdam: fra 0 til 7
  • Fra Torp til Amsterdam: fra 0 til 5

Alle flyvningene er allerede tilgjengelige på airfrance.no og klm.no

Mulighetene for å kunne reise utvides stadig, og for å møte den økende etterspørselen, særlig til sørlige deler av Europa, har både Air France og KLM justert antall flyvninger i tillegg til å lansere helt nye destinasjoner.

«Det er fantastisk at vi kan tilby flere nye og spennende destinasjoner som Beograd, Dubrovnik, Malta, Pisa, Palma de Mallorca og mange flere. I tillegg til nye destinasjoner, fortsetter vi å tilby full fleksibilitet på alle våre billetter. Det betyr at man kan endre eller avbestille sin reise, uansett grunn, og få pengene tilbake», sier Halvor Gløersen.

Fleksibilitet og beste hygienestandard hos både Air France og KLM

Air France og KLM tilbyr full fleksibilitet når man bestiller, endrer eller avbestiller sin reise. Vi har også implementert de beste tiltakene innen hygiene – før, under og etter reisen. For dette arbeidet har begge flyselskapene nylig fått bemerkelsen Diamond APEX status, som plasserer selskapene blant de beste i verden innen hygiene og smittevern. Air France og KLM følger natruligvis også restriksjoner og reguleringer som innføres av ulike myndigheter. De siste oppdateringer finner du alltid på airfrance.no, klm.no eller i våre apper.

Pressemelding: KLM / Air France

 

%d bloggere liker dette: