Flyselskap

Emirates og Qantas forlenger partnerskapet

Emirates og Qantas forlenger partnerskapet
Foto: Emirates.

Emirates og Qantas forlenger partnerskapet sitt med fem år. Dette betyr at kunder fra begge flyselskapene vil ha tilgang til et stort nettverk av destinasjoner i Australia, New Zealand, Europa og Storbritannia.

Avtalen ble signert i Boston av Emirates President Tim Clark, og Qantas Group CEO Alan Joyce.

For Emirates-kunder gir avtalen tilgang til over 55 destinasjoner i Australia som Emirates ikke flyr til selv. Qantas-kunder kan fly med Emirates til Dubai, med forbindelse til over 50 byer i Europa, Midtøsten og Nord-Afrika som Qantas ikke flyr til.

Utvidelsen av vårt partnerskap med Qantas er et bevis på suksessen. Det gjenspeiler også vår forpliktelse til å sikre at kunder som reiser til og fra Australia, et marked som vi har tjent i 25 år, fortsatt har de beste forbindelsene og hyppige flygerfordeler. Til tross for utfordringene de siste 18 månedene, styrker dagens kunngjøring at Emirates er her på lang sikt.

Partnerskapet vårt kobler sømløst sammen over hundre destinasjoner globalt i vårt felles nettverk, og tilbyr en koordinert premiumopplevelse som tilgang til poeng og lunger. Etter hvert som grensene åpnes igjen, ser vi frem til å gjenopprette våre australske ruter, inkludert våre populære A380-ruter, og å ønske kunder velkommen til å oppleve vårt beste partnerskap i mange år fremover.

Sir Tim Clark, President Emirates.

Emirates Skywards forlenger partnerskapet
Foto: Emirates.

Trafikken til Australia har vært en viktig del av omsetningen for Emirates i Norge helt siden vi lanserte for syv år siden, og partnerskapet og det utvidede nettverket vi har med Qantas gir store fordeler for nordmenn som reiser enten på ferie eller i forbindelse med jobb.

Terje Grue, Norgessjef for Emirates.

Fordeler med Qantas og Emirates -partnerskap

Siden 2013 har mer enn 13 millioner passasjerer reist på fellesnettet og reist mer enn 87 milliarder kilometer. I gjennomsnitt har mer enn 13 000 Emirates -passasjerer reist med Qantas ’innenlandske og regionale tjenester i Australia hver måned. Sammen gir Qantas og Emirates kundene mer enn 100 codeshare -destinasjoner, inkludert:

  • 38 codeshare -destinasjoner i Storbritannia og Europa, inkludert Roma, Zürich og Barcelona
  • 55 codeshare -destinasjoner i Australia og New Zealand
  • 13 codeshare -destinasjoner i Afrika og Midtøsten
  • 2 codeshare -destinasjoner i Asia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: