Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Dobbel Black weekend med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium

Trippelweekend Dobbel Black weekend

Black weekend er rett rundt hjørnet! Gled deg til doble poeng fra 26. til 28. november 2021 på alle kjøp med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium.1Da får du opptil 50 Ekstrapoeng per 100 kr, mot normalt opptil 25.2  Velkommen til Dobbel Black weekend.

Black weekend er en fin anledning til å kjøpe årets julegaver, bestille vinterferie eller oppgradere elektronikken. I tillegg er det en smart måte å samle opp poeng til neste drømmereise.

Registrer deg før 20. november 2021, så mottar du en e-postbekreftelse i løpet av noen timer.

SAS World Mastercard som er utstedt av banken og kortselskapet SEB, har fått en skikkelig face lift. Vi har tidligere publisert artikkelen om samarbeidet mellom Loyal Solutions og SAS EuroBonus, som har vært publisert i henholdsvis Danmark og Sverige. Vi fikk også tidligere bekreftet at selskapet Norrein som driver Egon inngår i dette samarbeidet. Siste landet på denne listen er nå Færøyene hvor SAS virkelig ved å sette sitt fot-print.

Kortet  kommer i tre-nivåer.

  • SAS EuroBonus World Mastercard
  • SAS EuroBonus World Mastercard Premium
  • SAS EuroBonus World Mastercard PointEarner

World Mastercard Premium

Premium utgaven av kortet gir deg opptil 50% flere poeng på alle dine kjøp sammenlignet med Mastercard.Dobbel Black Weekend

  • Opptil 12 000 årlige poeng som kan øke ditt EuroBonus-nivå
  • Fly Premium – bestill bonusreiser i SAS Plus eller SAS Business, men betal kun for SAS Go
  • Ubegrenset poengopptjening
  • Med SAS EuroBonus Mastercard Premium åpnes en helt ny verden av fordeler for deg som allerede opptjener mange SAS EuroBonus-poeng.
  • Hver måned du bruker kortet får du 1 000 poeng som kan øke ditt EuroBonus-nivå hos SAS.
  • Med Fly Premium reiser du i SAS Plus eller SAS Business og har tilgang til Fast Track, SAS lounger og mye mer – men betaler kun for SAS Go.
  • På kortet ditt kan du tjene så mange poeng du vil.

 

Dobbel Black weekend – det med liten skrift

Effektiv rente ved nedbetaling av kr 5  000 over 12 måneder er 29,43 %. Kostnad: kr 6 937, totalt kr 56 937.

¹ Gjelder også alle evt. tilknyttede PointEarner. Gjelder ikke for kontantuttak eller ved pengeoverføring mellom personer (f.eks. Vipps). Betingelser for opptjening av EuroBonus Ekstrapoeng finnes på saseurobonusmastercard.no.

² I kampanjeperioden får du 30 Ekstrapoeng/100 kr du handler for i norske kroner, 40 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta og 50 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no.

 

%d bloggere liker dette: