Flyselskap Rutenytt

Hvilke byer begynner på bokstaven B ?

Det er tre populære byer i Europa på bokstaven B som Flyr åpner for bestilling av i dag; Barcelona, Berlin og Brussel. Mange nordmenn har disse byene som sine favoritter for helge- eller ferieturer.

Flyr er for fullt i gang med å utvide rutetilbudet med stadig flere reisemål og denne uken står altså Gran Canaria og tre storbyfavoritter for tur. Oppstart for Gran Canaria er 14. desember med to ukentlige avganger, som økes til tre fra starten av 2022 – mens Barcelona og Berlin har oppstart 27. mars og Brussel 6. mai.

Barcelona, Berlin og Brussel kommer i salg på flyr.com og i Flyr-appen fra 4. november.

 

Vi har fått mange ønsker fra våre kunder om Barcelona, Berlin og Brussel. Det er en glede å kunne tilby disse tre spennende europeiske storbyene som reisemål.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs reisemål på bokstaven B

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet. Nylig lanserte Flyr følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflygninger fra Trondheim til Tromsø, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante. I går kom Las Palmas, Gran Canaria på rutekartet.

Ungdomsbilletten Flyr UNG for reisende mellom 16 og 29 år har allerede blitt svært populær. Flyselskapet Flyr har rundet på kort tid milepælen 10.000 solgte Flyr UNG-billetter.

%d bloggere liker dette: