Credit cards Flyselskap

Vi tar farvel med Widerøe-kortet

Widerøe-kortet
Den gang da….

Widerøe-kortet avvikles ved utgangen av året. Høsten 2018 lanserte kortet i samarbeid med MONO-bank og var et supplement for alle bonusjegere. Kortet hadde nemlig en link til SAS EuroBonus programmet.  MONO-bank har siden den gang blitt fusjonert med BRA-bank.

Kjære kunde!

Det er med tungt hjerte vi informerer deg om at BRAbank ikke kommer til å tilby Widerøekortet etter 31.12.2021. Banken har mange Spennede planer fremover, men videre satsing på kredittkort er dessverre ikke en del av disse.

Både det fysiske og det digitale kortet ditt vil forbli aktivt til og med 31.12.2021 og du vil spare Eurobonus Ekstrapoeng i henhold til vilkårene. Fra og med 01.01.2022 vil både det fysiske og det digitale kortet ditt stenges, og de vil ikke lengre kunne benyttes til varekjøp. Dersom du har betalt årsgebyr vil BRABank refundere en forholdsmessig del for de månedene du ikke får benyttet kortet.

Widerøe-kortet vinkes farvel

Etter fusjoner og rebrandinger har BRAbank bestemt at de ikke lenger skal satse på kredittkort-markedet.  De offentliggjorde sine kvartalstall forrige uke og da fortalte de mer om dette.

Samarbeidet mellom den gang MONObank (nå BRAbank) og Widerøe har ikke gitt de volumene som var forventet. BRAbank vil i stedet fokusere på lånevirksomhet i Norden.

Med endring av fokus har vi tegnet en avviklingsavtale og vil terminere samarbeidet.

Nettsidene vil bli oppdatert ila. kort tid.

Heter det i en melding fra Widerøes kommunikasjonsavdeling hos flyselskapet.

%d bloggere liker dette: