Flyselskap

Har du sett menyen til Flyr ?

Menyen til Flyr ? Ja det har jeg etterspurt siden 30. juni 2021. Det var dagen selskapet åpnet ruten mellom Oslo og Tromsø. Snart er flyselskapet Flyr representert med destinasjoner over “hele”Europa, og vi har kontaktet presseavdelingen om hva de serverer om bord. Selv med med blokkert midt-sete er det ikke høye rekesmørbrød og champagne på menyen.

Selskapet er veldig moderne, og kommuniserer stort sett via sosiale-medier. Når det har sagt har jeg heller ikke lest en papiravis siden 2018. Men den finnes tydeligvis på trykk. Men tenk deg at du skal fly mellom Oslo og Las Palmas en flytur på 5 timer+. Hva tenker du om hva som finnes om bord, både mat og drikke.

I ett tett samarbeid med SSP – Select Service Partner AS som har utarbeidet menyen til Flyr finner du dette. All mat er lokal-produsert på Gardermoen.

God tur !

Om Flyr

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. I Flyr er vi opptatt av å drive etter den norske modellen, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Selskapet teller nå ca 300 medarbeidere, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens.