Flyselskap Rutenytt

Icelandair forlenger samarbeid med JetBlue – nå blir det enda enklere for nordmenn å fly til USA

Icelandair forlenger sitt samarbeid
Foto: Icelandair.
Amerikanske myndigheter lettet denne uken på innreisereglene for vaksinerte fra Europa. Flyselskapet Icelandair opplyser at dette har hatt positiv påvirkning på bookingene deres i månedene fremover. Dette sammenfaller også med at Icelandair forlenger sitt samarbeid med det amerikanske flyselskapet JetBlue, som gir enda større muligheter for nordmenn som vil reise til USA via Island.
Vi markerer tiårsjubileet for det vellykkede samarbeidet vårt med JetBlue, som har gjort oss i stand til å tilby gode flyforbindelser mellom Europa og USA, og økt komfort for våre kunder. Vi er veldig glade for å utvide partnerskapet vårt og for at vi nå kan tilby reisende nye muligheter til å benytte seg av tilbudene våre.
Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair.
Icelandair satser planlegger flere flygninger
Foto: Icelandair.

Icelandair forlenger sitt samarbeid – nye ruter og fordeler

JetBlues nåværende ruter med Icelandair tilbyr kunder direktefly mellom New York, Boston, New Jersey og Islands hovedstad Reykjavik. De nyopprettede rutene er:
  • Oslo, Norge
  • Amsterdam, Nederland
  • København, Danmark
  • Glasgow, Skottland
  • Helsinki, Finland
  • Manchester, England
  • Stockholm, Sverige
Kunder som velger å reise på forbindelsesflyvninger mellom Icelandair og JetBlue vil få kombinert billett- og bagasjeoverføring, for å gjøre det enda mer komfortabelt for kundene å reise langt med Icelandair. Reisende vil også kunne stoppe på Island uten ekstra kostnad og velge en mellomlandingsvarighet på 1 til 7 dager for å få flere opplevelser inn i reisen.

Lojalitetsprogrammet TrueBlue

Icelandair- og JetBlue-kunder nyter fordeler på tvers av lojalitetsprogrammer. Siden 2017 har kunder hatt muligheten til å samle lojalitetspoeng fra både JetBlues TrueBlue-program og Icelandairs Saga Club. Snart vil kundene også få mulighet til å løse inn poeng på flyreiser hos begge selskapene.

Den utvidede avtalen mellom Icelandair og JetBlue bygger videre på partnerskapet som startet i 2011. Icelandair-passasjerer har allerede nytte av tilgangen til et nettverk som spenner over 45 destinasjoner i mer enn 15 land rundt om i verden.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: