Flyselskap

Over en million passasjerer reiste med Norwegian i november

Over en million
Pressefoto: Norwegian.

Norwegians trafikktall for november viser at også denne måneden var det over én million passasjerer som reiste med flyselskapet. Selskapetets produksjon for vintersesongen og rutetilbudet har vært tilpasset etterspørselen fra kundene.

Resultatet viser at vi har truffet godt med å tilpasse produksjonen til kundenes reisebehov. Spania er ett av markedene vi ser en god utvikling i bookingene. Den siste måneden har vi gjort det enda tryggere for kundene å kjøpe billetter ved å forlenge muligheten for én gebyrfri endring også av de rimeligste billettene som ikke er fleksible i utgangspunktet.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

 

Over en million reisende

I november hadde Norwegian 1 005 380 passasjerer, mot 124 481 i november i fjor. Sett opp mot november 2020 har den totale kapasiteten (ASK) økt med 541 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 1007 prosent.  Videre lå fyllingsgraden i november på 76,6 prosent.

I november hadde Norwegian i gjennomsnitt 49 fly i drift 99,8 prosent av de oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 91,3 prosent.

Norwegian Boeing 737-800. Foto: Jørgen Syversen.

Om Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.