Flight Deals Flyselskap

Business Class tilbud – Opp til 25% rabatt Valentines tilbud hos Lufthansa

Valentines tilbud hos Lufthansa
Foto: Lufthansa.

Love is in the air – når nærmer vi oss Valentinsdagen med Lufthansa, SWISS og Austrian. Selskapene tilbyr besparelser på opptil 50 % på Business Class-flyvninger i Europa. Dette er den perfekte tiden for å planlegge en romantisk ferie til destinasjoner som Budapest, Praha, Paris og Venezia. Valentines tilbud hos Lufthansa.

Bestill innen 17. februar 2022 for reiser frem til 15. desember 2022. Priser og destinasjoner varierer etter avgangsflyplass, med besparelser som varierer fra 25 % til 50 %.

Valentines tilbud hos Lufthansa

Origin* Destinasjon Total pris for to passasjerer**
Norway Malta fra 5939 NOK
Norway Zagreb fra 5939 NOK
Norway Bucharest fra 5539 NOK
Norway Budapest fra 5539 NOK
Norway Madrid fra 5539 NOK
Norway Barcelona fra 5539 NOK
Norway Rome fra 5539 NOK
Norway Athens fra 5729 NOK
Norway Malaga fra 5869 NOK
Norway Milan fra 5739 NOK
Norway Frankfurt fra 4339 NOK
Norway Munich fra 4339 NOK
Norway Zurich fra 4399 NOK
Norway Vienna fra 4399 NOK
Norway Brussels fra 5539 NOK
Norway Geneva fra 5559 NOK
Norway Lisbon fra 5559 NOK
Norway Venice fra 5999 NOK
Valentines tilbud hos Lufthansa På fredag ​​tilbakebetalte Deutsche Lufthansa AG alle gjenværende statlige tiltakspakker gitt av den Tyske Forbundsrepublikken. Lufthansa tilbakebetaler støtteordningen
Foto: Lufthansa.

Det med liten skrift

  • Tilbudet kan kun benyttes når 2 til 6 passasjerer reiser sammen på samme ut- og returflyvninger.
  • Business Class i Europa inkluderer mat og drikke pluss seter foran i kabinen med det tilhørende setet blokkert for mer personlig plass og komfort. Andre fordeler inkluderer tilgang til Business Class-innsjekkingsskranker, fast track-sikkerhet, tilgang til Business Class-lounger, prioritert ombordstigning, en sjenerøs bagasjekvote og flere bonuspoeng.
  • Tilbudet gjelder også for mange andre destinasjoner over hele Europa.
  • * Kan bestilles fra: Bergen, Oslo, Stavanger, Tromsø
  • ** Tur-retur Business Class-priser inkludert alle skatter og avgifter. Prisene kan variere for avganger fra andre byer. Enkelte destinasjoner er kanskje ikke på tilbud fra alle land. Prisene som vises kan variere og bør tjene som en guide for den valgte reisen. Sluttprisen kan endres avhengig av valgt betalingsmåte. Setene er begrenset og er kanskje ikke tilgjengelig på alle dager/flyvninger. Prisen er kanskje bare tilgjengelig under en spesiell reisetid og er kanskje ikke tilgjengelig i ferier eller andre høysesonger. Prisene inkluderer gjeldende avgifter, skatter og flyplassavgifter. Bagasje er kanskje ikke inkludert i sluttprisen. Ekstra bagasjeavgifter kan påløpe. Prisen kan ikke refunderes eller endres. Minimumsopphold/maksimumsopphold og/eller forhåndskjøp kan gjelde.

Betaling av Valentine tilbud hos Lufthansa

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .