Bonus Program Flyselskap

Flyr lanserer fordelsprogrammet Flyr+

fordelsprogrammet Flyr+
Logoen til fordelsprogrammet Flyr+

Flyr lanserer i dag fordelsprogrammet Flyr+, som gir alle som blir medlemmer en kombinasjon av rabatt, verdikuponger og månedlige vinnersjanser. 

 Vi er stolte av å lansere et unikt fordelsprogram som umiddelbart gir medlemmene rabattfordeler, og som også åpner for verdikuponger gjennom reiser og verving av venner.  Det har vært viktig for oss at fordelsprogrammet bygger videre på strategien om å være enkle og ukompliserte, og det mener jeg vi har fått til med Flyr+.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Medlemsfordelene består av en fast medlemsrabatt på 10% av nettoprisen på Smart- og Fleks-billetter. Rabatten gjelder både for den som bestiller flybillettene og for andre i reisefølget. Fordelsprogrammet vil være tilgjengelig på flyr.com og i Flyr-appen ved bestillinger fra 30. mars 2022.

Stempler og verdikuponger 

Medlemmene samler stempler i et stempelkort knyttet til sin Flyr+ profil, og man får stempel for hver flyvning og for hvert vervet medlem. Et utfylt stempelkort gir en verdikupong på 500 kroner, så lenge et av stemplene kommer fra en flyreise. Medlemmene kan fylle ut så mange stempelkort som de ønsker, og både stempelkort og verdikupongene har en gyldighet på et år.

– Alle som har reist med Flyr hittil og har lagret profil hos Flyr, vil ved innmelding innen 30. april få godskrevet stempler for reisene de har hatt til nå, som en takk for den støtten de har vist oss siden oppstarten i fjor sommer.

fordelsprogrammet Flyr+
fordelsprogrammet Flyr+ alle starter med blanke ark – nesten som bingo !

Månedlige vinnersjanser 

I tillegg til rabatter og stempelkort trekkes det hver måned tilfeldige vinnere av verdikuponger, som sender Flyr+ medlemmet et steg nærmere drømmereisen.

Medlemsbetingelser Flyr+

For mer informasjon: Flyr+

5 av 10 stoler

Om Flyr:

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. I Flyr er vi opptatt av å drive etter den norske modellen, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Selskapet teller nå ca 300 medarbeidere, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens.

%d bloggere liker dette: