Tips

Dette er det smarteste du kan få med deg fra Tax Free

Dette er det smarteste
Foto. Unsplash.

Høydepunktet med reisen for mange, er tax-free når man kommer hjem. Nordmenn er spesielt interessert i Tax Free fordi man kan få varer billigere enn noe annet sted i landet. Grunnen til at butikken kan tilby lavere priser er fordi det ikke er tax, eller avgift på varene, så her kan du gjøre en virkelig god deal.

Velvære og parfyme

I det man setter foten og kabinkofferten inn i Tax Free møter man en vegg med gode dufter og et opplyst lokale. Her inne kan man nemlig få utrolige gode tilbud på sminke, parfymer og velvære, og det passer utrolig bra om du ønsker å ha med deg noe nytt på reisen, eller noe nytt med hjem etter ferien. I tillegg er det et stort utvalg av solkremer og aftersun, som passer godt om flyet skal vende sydover. Det finnes også mye til menn, og du kan lete etter varer hos www.made4men.no før du drar slik at du vet hva du tenker å ta med deg hjem.

Leker til barna

Om planen er en lengre flytur til et nytt land, så er underholdning til barna definitivt noe man bør vurdere å få med seg fra Tax Free. Dette kan holde de opptatt både på selve flyturen, men også når dere kommer frem. Det finnes både store og små leker her, alt etter hva dere har plass til i bagasjen. Et godt alternativ er tegnebøker eller aktivitetshefter. Disse er super underholdning for flyturen, når dere slapper av på stranden eller mens man venter på maten når man er ute og spiser. Ikke bare er disse svært morsomme og underholdende for de små, man kan også få hefter der man kan lære noe! Det kan for eksempel være enklere matteoppgaver, å lære å skrive ord eller noe helt annet.

Snacks og godteri

Sist, men ikke minst, har vi snacks og godteri. Tax Free er fylt opp med masse godt som du kan kose deg med på reisen. Her finner du det aller meste av sjokolade, vingummi, tyggis, drops, karameller og lignende, som definitivt kan mette søtsuget på flyturen. Det er nok også dette barna har gledet seg aller mest til! Hvis man er glad i norsk godteri så er det nok også en god ide å kjøpe inn en del her, slik at du har dine favoritter trygt sikret til når du er i utlandet på ferie.

Nå som landegrensene begynner å åpne seg etter lange nedlukninger, kan vi endelig komme opp og ut i luften, for å feriere igjen. Vi nordmenn er jo utrolig glade i å reise, og kanskje spesielt til varmere strøk. Da får du også med deg en liten gulrot, nemlig Tax Free! Denne kan du handle på både før og etter reisen, og du finner garantert noe snadder her!

%d bloggere liker dette: