Flyselskap Rutenytt

Fly Emirates til Det indiske hav og nyt vintersolen

Det indiske hav
Det indiske hav på Mauritius. Foto: Emirates.

Flyselskapet Emirates øker kapasiteten til Det indiske hav ved å legge til en tredje daglig flygning til det populære øyparadiset Mauritius. Den økte frekvensen startet den 1. oktober 2022, og vil øke setekapasiteten til og fra Mauritius med omtrent 35 prosent.  

De nye flygningene supplerer de eksisterende to daglige avgangene med Airbus A380, og vil gi større fleksibilitet til de som skal til Mauritius. Når reisende planlegger turen kan de velge å ankomme flyplassen på øyen tidlig om morgenen med den nye kveldsflyvningen fra Dubai. Eller med de eksisterende flyvningene som ankommer henholdsvis om morgenen og tidlig kveld.

Indiahavets vakre øydestinasjoner

Enten du leter etter en romantisk kjærestetur eller en uforglemmelig familieferie har Det indiske havs øyperler noe for deg. Både Mauritius, Seychellene og Maldivene har mye spennende å by på for nordmenn som ønsker seg til en varm destinasjon i vinter. I dag har Emirates ni daglige flygninger til disse øyene fra Dubai.

 

Emirates flyr fire ukentlige avganger fra Oslo til Dubai, og det er mange som booker flyvninger videre til Det indiske hav. Der kan nordmenn nyte sol, sommer og opplevelser mens vinterkulden kommer hit til Norge. Denne nye avgangen gjør at kapasiteten økes til Mauritius, noe som er veldig positiv.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Reis med Emirates til det indiske hav

Emirates´ nettverk dekker over 130 destinasjoner i seks verdensdeler. En trygg reise, både i luften og på bakken, er fortsatt en prioritet for flyselskapet. Det gjenspeiles blant annet på flyplassen i Dubai hvor reisende kan benytte seg av toppmoderne kontaktløs teknologi som gjør gjennomreisen på flyplassen enklere og mer behagelig.

I luften står både komfort og matopplevelser i fokus. Her kan du nyte lokalt inspirerte menyer, sammen med et bredt utvalg av drikkevarer. Reisende kan også slappe av og lene seg tilbake med et underholdningstilbud som inkluderer mer enn 5 000 kanaler med filmer, tv-program, musikk, podcaster, spill, lydbøker og mer påice, Emirates´ prisvinnende underholdningssystem ombord.

%d bloggere liker dette: