Flyselskap SAS EuroBonus

Nå kan du tjene EuroBonus-poeng med budtjenesten Wolt

EuroBonus-poeng med Wolt

Få mer ut av Wolt-bestillingene dine – Nå kan du tjene EuroBonus-poeng med Wolt.

Fra og med 3. oktober kan du tjene EuroBonus Ekstrapoeng når du bestiller fra Wolt. Du tjener 20 poeng pr. 100 kroner du handler for. Høres det ut som noe for deg? Begynn å tjene poeng med en gang da vel… Det er helt gratis å linke opp kortet ditt og det koster heller ingenting å være medlem i EuroBonus. Til å begynne med vil det kun være VISA-kort du kan samle ekstrapoeng med, men innen kort tid vil også SAS MasterCard blir inkludert.

Hva er Wolt ?

Wolt er et finsk teknologiselskap som er kjent for sin matleveringsplattform. På Wolts app eller nettside kan kundene bestille mat fra plattformens restaurantpartnere, og enten hente den selv eller få den levert av plattformens kurérpartnere. Wolt ble grunnlagt i 2014 av en administrerende direktør i Slush Miki Kuusi, og har sitt hovedkontor i Helsingfors i Finland. Senere har to andre direktører fra Slush, Riku Mäkelä og Marianne Vikkula, også gått over til Wolt

Wolt er høsten 2022 tilgjengelig i følgende byer norske byer:

Skjermdump fra selskapet hjemmeside.

Hva kan man bestille, og hvordan fungerer dette? En rekke restauranter og dagligvare butikker er med i ordningen. Her et lite utvalg av «Kategorier» du kan velge etter at du har oppgitt din geografiske posisjon.

 

Tjen EuroBonus-poeng med Wolt

Link VISA-kort til ditt Eurobonus medlemskap. Du logger inn og velger “Legg til kort”, ved å klikke linken over. Bruk kortet du registrerte hos Eurobonus når du bestiller fra Wolt. Det tar 3-5 virkedager fra betalingen er gjennomført til du får poengene dine. Dersom du mangler poeng kan du registrere de på denne siden.