Bonus Program Flyselskap

Flying Blue Mastercard gir deg rabattert parkering

Innovativt design Flying Blue Mastercard

 

Flight Park tilbyr reisende fra Oslo Lufthavn Gardermoen og Stavanger Lufthavn Sola et trygt og behagelig parkeringsalternativ – 24 timer i døgnet. Du får 10% rabatt på parkeringen ved å vise frem ditt Flying Blue Mastercard og betale med dette når du henter bilen din.

Slik fungerer det:

Oslo Lufthavn, Gardermoen

  1. Bestill parkering på Flight Park (velg leverings- og hentetidspunkt, samt eventuelle tilleggstjenester du ønsker utført mens du er på reise).
  2. Flight Park møter deg rett utenfor avgangsterminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Flight Parks kundebehandler stiller i gjenkjennelig uniform, og kjører bilen din til en inngjerdet og bevoktet parkering.
  3. Når du returnerer får du bilen utlevert i parkeringshuset rett utenfor ankomstterminalen. Flight Park følger med når flyet ditt lander, og har bilen din klar umiddelbart etter landing. Husk at du MÅ vise frem ditt Flying Blue Mastercard, samt betale med dette, for å få fratrukket 10 % på parkeringskostnaden før du betaler.

Sola Lufthavn, Stavanger

  1. Bestill parkering på Flight Park (velg leverings- og hentetidspunkt, samt eventuelle tilleggstjenester du ønsker utført mens du er på reise).
  2. Flight Park møter deg på Kiss And Fly rett utenfor avgangshallen på Sola Lufthavn. Flight Parks kundebehandler stiller i gjenkjennelig uniform, og kjører bilen din til sitt eget parkeringshus på Forus.
  3. Når du returnerer får du bilen utlevert på Kiss And Fly. Samme sted som du leverte den. Flight Park følger med når flyet ditt lander, og har bilen din klar umiddelbart etter landing. Husk at du MÅ vise frem ditt Flying Blue Mastercard, samt betale med dette, for å få fratrukket 10 % på parkeringskostnaden før du betaler.

Du får 10 % på oppgitte priser på parkering ved å identifisere deg med ditt Flying Blue Mastercard ved avhenting av bil. Dersom du glemmer å identifisere deg ved å fremvise kortet ditt, vil dessverre ikke rabatt bli gitt.

Flight Park tilbyr det meste innenfor bilpleie mens du er ute og reiser. Flight Park har vaskehall og verkstedhall, og tilbyr blant annet EU-kontroll, dekkskift, transport av din bil til ønsket merkeverksted etc.  mens du er på reise.

 

%d bloggere liker dette: