Jubelen sto i taket torsdag kveld da Scandic Nidelven vant kåringen av Norges beste hotellfrokost for 14. gang. Førsteplassen i konkurransen delte de med et annet trondheimshotell.
Twinings Best Breakfast ble i år arrangert for første gang siden pandemien. Den gjeve finalen fant sted på Gimle Kino i Oslo. Scandic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger tidligere, og var i år nok en gang i finalen. Denne gangen sammen med Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz.
Nytt av året var det imidlertid at juryen hadde besluttet at førsteplassen skulle deles mellom to hoteller: Scandic Nidelven og Britannia Hotel. Da administrerende direktør i Haugen-Gruppen, Atle Farmen, leste opp vinnerne, sto jubelen i taket i begge leirer.
– Kvaliteten på norske hotellfrokoster er enormt høy, og når jeg ser hva vinnerne her i dag leverer, så vil jeg si det er i ypperste verdensklasse. Scandic Nidelven fortsetter å heve seg til et nytt nivå år for år, sier Farmen.
Scandic Nidelven – slutter aldri å imponere
Dette var 14. gang av 16 mulige Scandic Nidelven gikk til topps i kåringen.
Vi jobber kontinuerlig for å gi gjestene våre den aller beste starten på dagen. At vi nok en gang dominerer i denne konkurransen er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Takk til alle de fantastiske medarbeiderne våre som aldri slutter å imponere, og takk til Scandic Nidelven for nok en enorm frokostbragd.
Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge.
For å hevde seg, må hotellene levere på produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. På Scandic Nidelven har de levert kruttsterkt på disse parameterne i en årrekke. Nå sikter de ansatte på hotellet mot nye høyder.
Motiverte og opptatt av utvikling
Vi har bygget en sterk frokostkultur her på hotellet, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å levere landets beste frokost. Vi har et motivert team som hele tiden tenker på hvordan vi kan utvikle oss videre. Jeg ønsker å rette en stor takk til dem for det de har fått til. Det er rett og slett helt fantastisk !
Kjetil Vassdal, hotelldirektør.
Haugen-Gruppen arrangerer Twinings Best Breakfast, og mer enn 400 hoteller har blitt vurdert i år. Dette var 16. gang Twinings Best Breakfast ble arrangert.
Om Scandic Hotels Norge
I over hundre år har Haugen-Gruppen servert internasjonal mat og drikke til norske kjøkken. Vår appetitt for smaker og trender har ført oss til stadig nye steder over hele verden. I dag møter du produktene våre uansett hvor du befinner deg – i butikken, på vinmonopolet, på hotell og restauranter, eller når du sulten svinger innom en bensinstasjon.
Twinings Best Breakfast
Norges beste frokost kåres i oktober, men før sommeren kårer vi en vinner i hvert fylke. I noen fylker er konkurransen ekstra tett, og da kan det også utstedes et «Utmerkelse for fremragende frokost», til et hotell som ikke vinner fylket sitt, men som blir med i semifinalen og har mulighet til å kvalifisere seg til finalen på lik linje med fylkesvinnerne. I år har det vært svært tett i flere fylker, og det har vært både en og flere ekstrabedømminger i blant annet Hordaland, Rogaland, og Oslo. Selv om vi får stadig færre fylker i Norge har vi valgt å forholde oss til den gamle fylkesinndelingen, da vi heller vil trekke fram flere enn færre vinnere.