Flyselskap

Fanhansa er klar for takeoff

Fanhansa
Foto: Lufthansa.

Lufthansa flyr Tysklands herrelag til treningsleiren i Muscat 14. november. Fanhansa er en ambassadør i luften: #DiversityWins.

Som det offisielle flyselskapet til det tyske fotballaget for menn. Vil Lufthansa fly sine spillere, trenere og støttepersonell til treningsleiren deres i Muscat (Oman) 14. november. Flyet som er tildelt flyvningen – en Airbus A330 – vil ha en spesiell farge som sender et klart budskap til verden: #DiversityWins!

Fanhansa til Muscat

Lufthansa er et ord for åpenhet, toleranse, mangfold og å bringe mennesker sammen. Selskapet gjør det mulig for sine kunder fra alle nasjoner og kulturer å koble seg sammen, og ønsker alle velkommen om bord, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, religion, nasjonalitet, identitet eller seksuell legning. Og det tar det samme budskapet – at mangfoldet vinner!. Oppe og rundt om i verden, gjennom den spesielle «Fanhansa»-designen som Lufthansa  har utviklet sammen med illustratøren Peter Phobia og brukt på Airbus A330 D-AIKQ.

Flyet som skal frakte det tyske fotballaget til treningsleiren deres er et ordinært rutefly til Dubai via Muscat. Så Flight LH 632 i dag 14. november vil også ønske mange flere Lufthansa-gjester velkommen ombord som ikke er en del av det tyske fotballforbundets verdensmesterskapsdelegasjon.

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo, og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa har et utstrakt rutenettverk som inkluderer alle verdens seks kontinent. Selskapet satser tungt på ruter innenriks i Tyskland og fra sine tyske baser ut i Europa. Lufthansas datterselskaper er; Germanwings, Eurowings, Lufthansa Regional og Lufthansa City Line er viktige deler av Lufthansas nettverk i Europa og Tyskland.

%d bloggere liker dette: