Flyselskap

Norse Atlantic airways inngår charteravtale for London og Lagos rute med Air Peace

påfyll i kassen Transatlantisk flyvning London og Lagos
Foto: Med tillatelse fra Erik Moen.

Norse Atlantic Airways har nylig kunngjort en spennende ACMI-charteravtale med det anerkjente nigerianske flyselskapet Air Peace. Denne avtalen innebærer at Norse Atlantic Airways tar ansvar for fly, bemanning, forsikring og vedlikehold på ruten mellom London og Lagos, Nigeria.

Ruten er planlagt å starte opp i april 2024 og vil initialt vare i to måneder, med muligheter for forlengelse. Reisende kan se frem til fire ukentlige avganger, som vil koble London Gatwick og Lagos tettere sammen.

Norse Atlantic Airways vil benytte Air Peace sine ruteslotter ved London-flyplassen Gatwick for å gjennomføre denne spennende reisen. Administrerende direktør i Norse Atlantic Airways, Bjørn Tore Larsen, uttrykker entusiasme for det kommende samarbeidet.

London og Lagos

“Vi gleder oss til å samarbeide med Air Peace om å lansere denne charterruten mellom London Gatwick og Lagos. Dette representerer en spennende mulighet for oss til å benytte vår ekspertise innen charteroperasjoner for å levere en pålitelig og kvalitetsmessig god tjeneste til Air Peace og deres kunder,” sier Larsen.

Partene har også indikert at de vil fortsette dialogen for å utforske potensielle langsiktige partnerskap, med sikte på ytterligere samarbeid og ekspansjon i fremtiden. Med denne avtalen styrker Norse Atlantic Airways sin posisjon som en pålitelig aktør innen charteroperasjoner og åpner døren for nye muligheter og vekst i luftfartsindustrien.

Norse Atlantic Airways er et nytt flyselskap som vil tilby komfortable langdistanseflyvninger til en god pris, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av administrerende direktør og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige flyr av typen Boeing 787 Dreamliner som vil betjene destinasjoner som New York, Florida, Los Angeles, Berlin, Paris, London, Rome og Oslo. De første flyvningene forventes å ta av våren 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.