Flyselskap Sky Team

KLM annonserer sommerrutene for 2024

Costa Rica Colombia Get your Guide sommerrutene for 2024
Pressefoto: KLM.

 

KLM vil betjene 155 destinasjoner i sommerrutene for 2024; 92 i Europa og 63 interkontinentale. KLM vil øke tilgjengelig setekapasitet med omtrent 7% sammenlignet med sommeren 2023, og nærmer seg nesten nivåene før Covid. Sommerruten starter 31. mars 2024 og går til 26. oktober 2024.

Interkontinentale destinasjoner

KLM vil øke flyfrekvensen til ulike interkontinentale destinasjoner. Det vil bli flere flyvninger til Jakarta i kombinasjon med Kuala Lumpur og til Denpasar i kombinasjon med Singapore. KLM har gjenopptatt direkteflyvninger til Osaka og vil gjenoppta daglig rute til Tokyo Narita. Frekvensen vil også øke til Taipei, Hongkong, Montreal, Toronto og Los Angeles. Kapasiteten til destinasjoner i Nord-Amerika er for øyeblikket over nivåene fra 2019. Disse endrede frekvensene er en del av en pågående prosess der vi tilpasser nettverket vårt til markedsforholdene, med tanke på tilgjengelige fly og mannskap.

Tel Aviv-ruten

KLM vil gjenoppta daglig ruter til Tel Aviv fra mandag 1. april. Denne tjenesten vil bli utført med en mellomlanding i Larnaca til minst 19. mai. KLM følger nøye med på sikkerhetssituasjonen i Israel.

Økt frekvens i Europa for sommerrutene for 2024

I Europa vil KLM øke flyfrekvensen til ulike destinasjoner denne sommeren. For Skandinavia vil KLM operere daglig service til Billund (Danmark) og Stavanger (Norge). I Storbritannia vil flyfrekvensen øke til Edinburgh, Newcastle, Glasgow og Southampton. Som det var tilfellet denne vinteren, vil KLM fortsette å betjene Marseille om sommeren og operere daglig service til Nice. I Polen vil frekvensen øke til Krakow, Gdansk og Wroclaw. KLM vil også øke flyfrekvensen til Praha (Tsjekkia) denne sommeren. I Italia vil KLM øke frekvensen til Bologna, Firenze og Genova.