Flyselskap

Emirates scorer partnerkontrakt med Wimbledon

Wimbledon
Pressefoto: Emirates.

Flyselskapet Emirates inngikk nylig avtale med Wimbledon-turneringen. Dermed er Emirates sponsor av samtlige fire Grand Slam-turneringer.

Den mangeårige partnerskapsavtalen med Wimbledon gjør Emirates til den offisielle partneren for en av de eldste tennisturneringene i verden, og den offisielle sponsor for alle de fire Grand Slam-turneringene; US Open (siden 2012), Roland-Garros (siden 2013), Australian Open (siden 2015), og nå The Championships, Wimbledon (2024).

– Wimbledon er en prestisjetung begivenhet sett av millioner av mennesker, og vi er glade for å være assosiert med et så høyt respektert mesterskap, sier Sir Tim Clark, president i Emirates Airline.

Millioninvestering i samfunnsinitiativer

Sammen skal Emirates og Wimbledon også opprette et «Force for Good”-fond med flere millioner pund. Dette fondet vil støtte og fremme sosiale initiativer med en positiv påvirkning på samfunnet, inkludert lokalsamfunn, over hele Storbritannia.

Sportssupporter og sponsor fra startstreken

Emirates har vært det offisielle flyselskapet for ATP Tour siden 2013 og Premier Partner siden 2016. Flyselskapets portefølje inkluderer noen av de mest høyprofilerte begivenhetene i de øverste tennissligaene for menn og kvinner, henholdsvis ATP- og WTA-turneringene. Emirates har også støttet Dubai Duty Free Tennis Championships siden starten i 1993.

Flyselskapets sponsorportefølje inkluderer også andre globale topp sporter som golf, hesteløp og seiling. I Storbritannia er flyselskapet en sponsor av Arsenal, Emirates FA Cup og Lancashire Cricket Club & Emirates Old Trafford.

Årets turnering er planlagt fra 1. til 14. juli 2024 på The All England Lawn Tennis Club.