Bonus Program Flyselskap

Icelandair annonserer samarbeid med Expedia

Eventyrlysten Icelandair stiger samarbeid med Expedia
Pressefoto: Icelandair.

Nå kan du bruke dine bonuspoeng opptjent gjennom Icelandair sitt bonusprogram, Saga Club, på ulike opplevelser, reiser og hoteller med Expedia.

Icelandair annonserte denne uken sitt nye samarbeid med Expedia. Samarbeidet åpner for at medlemmer av det islandske flyselskapet sitt bonusprogram, Saga Club, kan bruke sine opptjente Saga-poeng til delvis eller fullstendig betaling for et bredt spekter av reiser og aktiviteter på Expedia. Ved kjøp av reiser med Icelandair gjennom Expedia vil du også kunne samle bonuspoeng.

Saga Club-medlemmer vil kunne bruke bonuspoengene på hoteller, leiebiler, flyplasstransport, aktiviteter og mye mer gjennom Expedia, og poengene er ikke låst til turer med Icelandair eller besøk til Island – de kan brukes på tvers av hele Expedia.

Hvordan bruker jeg Saga-poengene?

  1. Logg på Saga Club-kontoen din på Expedias side for Icelandair.
  2. Søk etter opphold, biler eller ting å gjøre på et hvilket som helst reisemål.
  3. Fullfør bestillingen og velg om du vil betale hele eller deler av beløpet med Saga-poeng.

Om Icelandair & samarbeid med Expedia

Icelandair er Islands nasjonale flyselskap, og ble stiftet i 1973. Ved en sammenslutning av de to konkurrerende islandske flyselskapene Flugfélag Íslands og Loftleiðir. Selskapet har et omfattende rutenett i Norden, Europa og USA, og drar mye nytte av Islands geografiske beliggenhet, som har og gjort Keflavik til en transittlufthavn for passasjerer som reiser mellom USA og ulike byer i Europa. Denne virksomheten står for omtrent halvparten av selskapets operasjoner.

Selskapet opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Bergen og Oslo til Keflavik internasjonale lufthavn utenfor Reykjavík.

Icelandairs røtter kan dateres tilbake til 1937, da selskapet Flugfélag Aukureyrar ble etablert. Det nye selskapet startet operasjoner året etter med et lite enmotors fly. I 1940 flyttet selskapet sine hovedkontor fra Akureyri til Reykjavík, og skiftet samtidig navn til Flugfélag Íslands. Samtidig ble det etablert nok et islandsk flyselskap, Loftleiðir.