Flyselskap Star Alliance

Lufthansa Group-fly sier “Ja til Europa”

Ja til Europa
Foto: Lufthansa Gruppen.

I en høyde på over ti kilometer og spredt over hele kontinentet kommer en klar melding: “Ja til Europa”. Fra denne uken vil flere fly fra Lufthansa-gruppen krysse deres europeiske hjem med denne sterke uttalelsen.

Totalt fire Airbus A320 vil fungere som ambassadører for den europeiske ideen rett før de europeiske valgene. Den iøynefallende meldingen kan leses på flykroppen og er innrammet av den europeiske stjernekransen.

Europeiske stjerner i den europeiske himmelen

Lufthansa og Eurowings, som til og med har sin tilknytning til Europa i hjertet av sitt merkenavn, vil være de første til å gjøre dette, og hver sender et fly med spesialfolie inn i de europeiske himlene fra denne uken. Neste uke vil et fly hver fra Austrian Airlines og Brussels Airlines ta av.

Den 13. mai 2024 vil alle fire flyene fra Lufthansa-gruppen møtes på Brussels lufthavn. Lufthansa hadde allerede merket et fly med et engasjement for Europa før de europeiske valgene i 2019.

Disse flyene vil ikke bare bære passasjerer, men også et kraftfullt budskap om enhet og samarbeid på tvers av Europa. Ved å framheve “Ja til Europa”, understreker Lufthansa-gruppen sin støtte til europeisk integrasjon og samarbeid. Spesielt i en tid med økende global usikkerhet og utfordringer.

Denne handlingen kommer i en tid der europeisk solidaritet er mer kritisk enn noen gang, og den viser Lufthansa-gruppens forpliktelse til å fremme verdier som fred, frihet og felles fremgang på tvers av kontinentet. Ved å bruke sine fly som bærende budbringere håper Lufthansa-gruppen å inspirere passasjerer og europeere til å reflektere over betydningen av å stå sammen i en stadig mer sammenkoblet verden.

Flyvningene med disse spesielle budskapene vil fortsette å krysse europeiske himmelrom og fremme en melding om fellesskap og forhåpning frem mot de kommende europeiske valgene, og vitne om flyselskapenes urokkelige tro på det europeiske prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.