Flyselskap Sky Team

KLM introduserer sneakers til uniformene for økt komfort

Sneakers
Pressefoto: KLM.

Fra og med 6. mai vil ansatte hosKLM kunne bære sneakers sammen med sin uniform. Dette tiltaket er et ledd i å øke komforten under arbeidstiden og bidra til de ansattes velvære. De ansatte kan velge sine egne joggesko, som må oppfylle visse krav, eller de kan velge å kjøpe den spesialutviklede KLM-sneakeren designet av Filling Pieces.

Ved å tillate sneakers møter KLM etterspørselen etter mer komfortable arbeidssko. Noen kolleger som vanligvis bruker pumps ønsker et alternativ. Bruk av sneakers under uniformer blir stadig mer vanlig blant flyselskaper og er i tråd med dagens trender. En pilotstudie som ble gjennomført i løpet av det siste året viste at det å bære sneakers bidrar positivt til de ansattes velvære.

Seniorpurser Willeke van den Boomgaard deler sin erfaring: “I løpet av det siste året har jeg hatt muligheten til å teste sneakers som en bærekraftig del av min uniform. Etter mange år med det klassiske utseendet med pumps, har jeg nå stor glede av å bruke sneakers! De gir meg en god start på en god flyvning!”

Dette nye tiltaket fra KLM er et eksempel på hvordan flyselskapet tilpasser seg moderne arbeidsforhold. De setter de ansattes helse og komfort i første rekke. Ved å innføre sneakers håper KLM ikke bare å forbedre arbeidsdagen for sine ansatte, men også å sette en standard i bransjen for en mer avslappet og funksjonell arbeidsuniform.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.