Flyselskap

BARK Air: Når firbeinte venner flyr First Class

Bark Air
Foto: Bark Air.

Kan du tro at det nå er et flyselskap som lar hunder fly førsteklasse? Vel, det er akkurat det BARK Air gjør! Bli med på en reise gjennom luksusens verden for våre firbente venner.

Ser du på kalenderen din, er det ikke 1. april 2024. Likevel, historien vi nå skal fortelle deg, vil få deg til å lure på om du er i en drøm. Men det er faktisk BARK Airs virkelighet.

Dagens oppdagelsen kom gjennom The Points Guy-bloggen, og det er virkelig forbløffende. BARK Air har satt seg som mål å gjøre flyturen så behagelig som mulig for hunder, og de har tenkt på alt fra hundenes perspektiv.

Flyselskapet tilbyr nå luksuriøse flyvninger mellom New York og Los Angeles samt New York og London, og prisen er overkommelig. Med private jetfly med maksimalt 15 seter og kun opptil ti seter per flytur, får både hund og eier en eksklusiv opplevelse. En billett koster rundt 6 000 USD (ca. 66 000 NOK) innenfor USA og 8 000 USD (ca. 88 000 NOK) over Atlanterhavet, og hver billett inkluderer et sete for eieren.

Nark Air
Foto: Bark Air.

BARK Air

På BARK Airs flyvninger er det ingen behov for bur eller bagasjeplass for hundene. Eierne kan velge om de vil ha hundene sine i senger, på fanget eller under setet. Og bånd er kun påkrevd under taxi, takeoff, landing og turbulens. Under flyturen får hundene senger, tepper, leker og til og med spesialsnacks om nødvendig. Og for å sikre at alt går smidig, har BARK Air concierger som matcher ulike hunders karakterer og behov.

Flyvningene drives med Gulfstream G5-privatfly, og for å gjøre reisen så enkel som mulig, opereres flyvningene fra mindre storbyflyplasser som White Plains (HPN), Van Nuys (VNY) og Biggin Hill (BQN). Og hvis du bor innenfor 50 km, inkluderer tjenesten til og med sjåførservice.

BARK Air har virkelig tatt hundeflyreiser til et helt nytt nivå, og gir våre firbente venner en førsteklasses opplevelse fra start til slutt.