Flyselskap Rutenytt SAS EuroBonus

SAS åpner nye direkteruter til vinterdestinasjoner i Norden

rute til Lakselv SAS fortsetter med direktefly vinterdestinasjoner i Norden
SAS A320neo inn for landing på Scandinavian Mountain Airport. Foto: Ola Matsson.

SAS opplever en økende etterspørsel etter reiser til eventyrlige vinterdestinasjoner i Norden og åpner derfor fem nye direkteruter til Tromsø, Kiruna, Rovaniemi og Scandinavian Mountain Airport Sälen-Trysil.

De nye direkterutene vil gjøre det mulig for enda flere reisende å nyte skisportssteder, hundesledekjøring og oppleve nordlyset i den kommende vintersesongen. SAS tilbyr allerede flyvninger til Scandinavian Mountains Airport (SCR) fra København og Aalborg i vintersesongen og åpner nå ytterligere to ruter fra Aarhus og London Heathrow. I tillegg åpnes tre nye sesongruter: København til finske Rovaniemi, København til svenske Kiruna og London til norske Tromsø.

Vinterdestinasjoner i Norden

Forbindelsen til det nordlige Skandinavia styrkes og utvides ytterligere med flere avganger til Tromsø, Longyearbyen/Svalbard, Luleå og Åre-Östersund på de eksisterende rutene fra København, Oslo og Stockholm.

“Vi ser en betydelig økning i europeere som reiser til det nordlige Skandinavia i løpet av vintersesongen, og vi er veldig glade for å kunne øke våre avganger til denne delen av verden. Danmark er et viktig knutepunkt for SAS, og vårt vinterprogram inkluderer også forbedret forbindelse mellom USA og Asia samt til våre skandinaviske og europeiske destinasjoner,” sier Erik Westman, Chief Revenue Officer hos SAS.

Til skandinavere som søker mot varmere himmelstrøk om vinteren, legger SAS nå til enda flere flyvninger til varme destinasjoner som Gran Canaria, Tenerife og Agadir. I hele vintersesongen vil det også være minst fire ukentlige flyvninger til Bangkok fra København. Fra slutten av desember økes dette til fem ukentlige flyvninger, og fra slutten av januar til begynnelsen av mars vil det være daglige avganger til Bangkok fra København. SAS øker også frekvensen på sine ruter til USA, med daglige flyvninger fra København til Los Angeles og Boston, samt flyvninger to ganger daglig til New York (JFK og Newark) med forbedrede tidspunkter som forbedrer tilkoblingen til JFK. I tillegg fortsetter SAS å fly sin nye rute København-Atlanta med fem ukentlige avganger i vintersesongen.

SAS vil som vanlig i vintersesongen fokusere på europeiske skidestinasjoner som Zürich, Genève, Salzburg, Innsbruck, Milano og München – spesielt i vinterferieperioden.

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.