Flyselskap Sky Team

Air France lanserer eksklusive tjenester for La Première-passasjerer

La Première-passasjerer
Foto: (C) Air France.

Air France forbedrer nå sin mest eksklusive opplevelse for La Première-passasjerer, ved å introdusere nye, innovative flyplasstjenester på Paris-Charles de Gaulle. Disse tjenestene vil være tilgjengelige fra juli 2024. Like før de olympiske og paralympiske lekene i Paris 2024, hvor Air France er en offisiell partner.

Air France vil tilby en helprivat og konfidensiell reiseopplevelse fra ankomst til flyplassen til passasjerene når deres suite om bord på flyet. Dette inkluderer nye, valgfrie suiter på flyplassen for enda mer privatliv, i tillegg til La Première-loungen.

Ny dedikert innsjekkingslobby

Ved ankomst til flyplassen blir hver La Première-gjest ønsket velkommen av en dedikert concierge som tar seg av bagasjen deres. Fra sommeren av vil gjestene bli guidet til en ny, eksklusiv innsjekkingslobby, som markerer starten på deres personaliserte reise gjennom flyplassen. Her vil et oppmerksomt Air France-team håndtere alle avgangsrelaterte prosedyrer, inkludert innsjekking og bagasjehåndtering. Denne området, utstyrt med 15 seter og to private lounger, sikrer økt privatliv for gjestene.

Lobbyen designet i samarbeid med SGK Brandimage-agency, utstråler fransk eleganse og raffinement. Den er dekorert i en palett av hvitt og grått med innslag av rødt, og har rikelig med naturlig lys og møbler fra kjente franske designere som Pierre Paulin og Christophe Pillet. Når formalitetene er avsluttet, blir hver gjest eskortert til La Première-loungen gjennom en eksklusiv privat passasje med en dedikert sikkerhetskontroll.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Eksklusiv lounge for La Première-passasjerer

La Première-loungen, designet av arkitekt Didier Lefort, er et symbol på eksklusivitet og dekker imponerende 1 000 kvadratmeter. Her kan gjestene nyte ro og enestående opplevelser. Gastronomien står i fokus med en meny og vinutvalg kuratert av Alain Ducasse og hans team. I hjertet av loungen finnes et luksuriøst spa og skjønnhetsbehandlingsområde. Salongen drives av Sisley, det ledende franske merket kjent for plantebasert kosmetologi.

Nye suiter knyttet til loungen

For maksimal privatliv før en reise eller under mellomlandinger, kan La Première-passasjerer nå reservere eksklusive suiter på nesten 45 kvadratmeter, beleilig plassert ved siden av La Première-loungen. Ved ankomst til disse fredelige tilfluktsstedene, vil gjestene bli personlig guidet gjennom suitealternativene og fasilitetene av en dedikert butler. Hver suite vil ha et romslig oppholdsrom, et soverom med dobbeltseng, et velutstyrt bad og en komfortabel utendørs patio. Gjestene vil kunne nyte en spesiallaget meny kuratert av Alain Ducasse og hans team, samt få tilgang til det anerkjente Sisley-spaet. Suitene dekoreres med friske blomster, luksuriøse tekstiler og haute couture-finish for å skape en kongelig atmosfære.

Ny La Première-kabin kommer snart

Etter lanseringen av den nye eksklusive flyplassopplevelsen, vil Air France introdusere sin fullstendig redesignede La Première-kabin vinteren 2024-25. Denne kabinen vil sette en ny standard med den lengste konfigurasjonen på markedet, og tilby opp til tre modulære og helt private oppholdsrom: et sete, en chaiselong og en flatseng. Denne innovative konfigurasjonen vil bli tilgjengelig på flere fly enn tidligere.

Fra sommeren 2024 vil Air France ha 19 Boeing 777-300 ERs utstyrt med La Première-suiter, som flyr til destinasjoner som Abidjan, Dubai, Los Angeles, Miami, New York-JFK, San Francisco, São Paulo, Singapore, Tokyo-Haneda og Washington.